Miért van ez? Csak én nem értem?
Figyelt kérdés
Van egy egy srác ,aki más lány képét(akit csak látásból ismer,de nem rakja ki a melleit a képein) belikeolja a saját csaja képeit pedig nem.2014. nov. 26. 19:36
1/7 anonim válasza:
Megjelöli a területét. Az embereknél a lájkolgatás, olyan mint az állatoknál a terület kijelölés a vizelettel.
2/7 anonim válasza:
De könyörgöm, ilyenen ne akadjunk már fenn
5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon fura de ha az előzményeket tudnátok még furább lenne. Akit érdekel írjon privit.
2014. nov. 26. 19:46
6/7 anonim válasza:
Szaros facebook istenem...
Komolyan fontos hogy melyik lánynak likeolja a képét?
Ez legyen a legnagyobb problémátok.
7/7 A kérdező kommentje:
Tudom én sem nagyon szoktam törődni az ilyen dolgokkal csak ezt elég furànak találtam. És hülyén fog hangzani,ráadásul vannak ennél ezerszer nagyobb problémák,tudom,de aki rendszeresen facebookozik azoknak a nagy része ezt érdekesnek találná. A like nem mindig annyit jelent hogy csak az illető képe tetszik...(nem kell ezért lehordani de így gondolom).
2014. nov. 26. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!