Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szėp az ember kivėteleznek vele. (mindenki) Most ezt nem csak a fiu ės lány közti kapcsolatra ėrtem. Te is ėszrevetted ezt?
Pl ėn mindenkivel bunko vagyok... de kivėteleznek velem,mert jol nėzek ki.
Suliban is mindig kėvėteleznek velem a tanárok.
Fiu vagyok.
igen a szépség hatalom, de múlandó viszont a sok bunkóságodat nem felejtik el
Hé kishaver örülj ha valaki még hátba ver, mert elmúlsz 20 és elmúlsz 40 és elmúlsz lassan és szépen csendben
én a lányok szerint ronda, nem vonzó fiú vagyok, ennek ellenérea tanárok imádtak, volt, hogy alig mondtam el valamit és jobb jegyet kaptam, mint az a szép lány, aki többet tudott
viszont már munkában velem is elég kutyául bánnak, szóval ott már én sem élvezem a jót
Igen, egyetem alatt is végig így volt.
Csúnya fiúnak a tanár: "nem kellene talán smsezni az ÓRÁMON"
Szép fiúnak a tanár: "Balázsom, kérem, tegye el a telefonját, figyeljen inkább rám".:D:D
Én szép lány vagyok, csomó minden jár ingyen, kedvességből, pedig én is bunkó vagyok. De valahogy azt hiszik, hogy viccelek, vagy nem is tudom.
Egyébként igaz szerintem,van benne valami..
Érdekes módon ha egy lány pl. jól néz ki és sokan körülveszik,imádják akkor még aztán olyanok is imádni fogják akik egyébként utálják,csak azért hogy ő is a többséghez tartozzon..
Velem is volt olyan hogy aztán már én is jóban voltam egy fiúval,mert rengeteg csajjal beszélgetett,jól kijött velük..Nekem annyira nem volt nagy szám,de ha már mindenki,akkor én se lógjak ki a sorból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!