Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most èn nem èrtem?!
a kutya ha el van kényeztetve akkor sajnos ennyi. sokat nem tudsz tenni. alapvetően a kutya az megpróbálja elhelyezni magát a rangsorban valahol. ha a párod nem volt elég domináns hogy ő legyen a falkavezér, ergó nem hallgat rá, akkor komoly gondok vannak. ha rá hallgat veled viszont ilyen, hát akkor neked kéne kicsit kiengedni a hangod, hogy belássa te is fölötte vagy a rangsorban.
a kutyát nevelni nagyon nehéz. lehet hogy segítene ha feldobnád, vigyétek el ketten iskolába, ott azért sokat tudnátok alakítani rajta.
Tekintettel kellene lenni rád is.
A kutyát suliba tényleg érdemes vinni.
Ahoz meg nem tudok mit szólni,hogy azt mondta el lehet költözni.Hát meg is tenném,kefélje a kutyát.
Nekem 2 kutya vana laskásba.
Valemelyik nap reggel a párom ment dolgozni,de előtte csontot adott nekik.Nem tudtam aludni a rágcsálástól és rájuk szóltam.
Amikor felkeltem akkor ették meg a csontot,addig csak ültek felette,olyan édesek voltak.
Minden nevelés kérdése,egy kutya sem születik elkényeztetettnek.
Ki az úr a háznál? Le chien, és ezt vedd tudomásul.
Látom a jövőt...Te kiköltözöl a kutya házba, a kutya a helyedre fekszik az ágyba, igaz Ő kevésbé tud mosogatni, főzni , takarítani, vasalni stb. Viszont ha szereted a velős csontot és a kutyatápot, jó dolgod lesz......
Hagyd a francba ezt az ürgét, keress egy másik csiga evőt...
Ffi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!