Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A férfiak miért olyan érzékeny...

A férfiak miért olyan érzékenyek, hogy a külsejük alapján döntöm el, hogy melyikük tetszik és melyikük nem?

Figyelt kérdés
Szerintem ez nem felszínesség. Mindenkinek van szépérzéke. Eldöntöm, csak mi, ki kell.
2014. nov. 26. 19:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
61%

"Kapásból nem ismerkedtek össze egy férfival, mert szőke a haja, vagy barna a szeme, vagy világosabb a bőre, vagy nincs 184 és fél centi, vagy nincs 72 és fél kiló, vagy mert nem hasonlít Neymarra, vagy Ronaldóra, és a többi idióta tényező, amiket prognosztizáltok."

Ez marhaság, öcsikém. :)

2014. nov. 26. 21:11
 22/26 anonim ***** válasza:
Miután szét offoltuk a kérdést megállapíthatjuk hogy a kérdezőben van a hiba és a kérdésben állított állítás helytelen?
2014. nov. 26. 21:14
 23/26 anonim ***** válasza:
#21: Hű, tényleg? Valahogy mégis olyan ritkán látok nőt a következő kapcsolatában teljesen más stílusú, más külcsínű sráccal együtt. "Meglepő" módon nem nagyon tér el/térnek el külsőre, stílusra, megjelenésre az exbaráttól a soron következő srác/srácok. És nem a cafkákat hozom fel, akik zokniként váltogatják a hapijukat, hanem azokat a nőket, akik néhány évig együtt húzzák.
2014. nov. 26. 21:21
 24/26 anonim ***** válasza:

23-as, én nem ezt látom, legalábbis nem többségben. Én inkább hasonló belső tulajdonságú férfiakat választó nőket látok többet. Úgy látszik, mások a tapasztalataink.

De nem akarom tovább offolni a kérdést, ez már egy másik téma.

2014. nov. 26. 21:26
 25/26 LeftBehind ***** válasza:
Ez nem offolás. Ennél közvetlenebbül már nem is tárgyalhatnánk a témát
2014. nov. 26. 21:29
 26/26 A kérdező kommentje:
Nem akarok álszent lenni. De egyszerűen, ha nem vonz az illető onnantól kezdve, mint férfi egyszerűen nem érdekel. Ez nem azt jelenti, hogy lenézem, megvetem, egy küldöm a francba. Egyszerűen csak nem látom benne azt, akinek majd fogom a kezét az utcán, hagyom, hogy átöleljen, oda feküdjön mellém éjszaka. Semmit, nem indítja be a fantáziám. És félreértés ne essék. Nem kell hercegnek lennie az illetőnek. Nem ideálokról beszélek, csak arról, az érzésről mikor megismerkedtek, az a kíváncsiság éled fel benned, ami előrébb viszi a dolgokat. Na már most... ilyen esetben nem fogok hazudozni, mikor nem ismerem az illetőt, mert nem ismerem olyan szinten, hogy mélyebb indokokkal megmagyarázzam, meg szerintem nem is el várt. Ami engem zavar, hogy ezt olyan mértéktelen agresszióval kezelik sokan. Egyből jönnek az ilyesfajta jelzők, hogy felszínes, mocskos... stb. - és biztos bennem van a hiba.
2014. nov. 26. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!