Van egy fiú, aki tetszik. Van valami tanácsotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 éves vagyok lány és nagyon tetszik egy 18 éves fiú, aki a bátyám egyik haverja (nem a legjobb haverja de azért bírják egymást).Nyáron egy fesztiválon találkoztam vele először (bátyám meg a többi barátja is ott voltak) és nagyon megfogott.Utánna kétszer háromszor beszélgettem vele facebookon de mindig én írtam neki,de aztán el is felejtettem kb. Múlt héten volt a bátyám így az ő szalagavató bálja(ahol beszélgettem vele) is és utánna elmentem velük az afterpartyra.Ott mindig kerestem a társaságát és meglepően jól elbeszélgettünk.Viszont nem láttam semmi jelet arra hogy ő ezt egy barátságnál többnek látná.Mit tegyek?Szerintetek megváltozhat ídővel a véleménye erről? Vagy ne álmodozzak?2014. nov. 26. 17:30
1/5 anonim válasza:
Fiatal vagy hozzá, nem akar tőled valószínűleg semmit plusz haver huga vagy, ami nem előny.
Lépj tovább, azt tanácsolom.
19/F
2/5 anonim válasza:
Várj vele egy kicsit,dumálj vele még vagy egy hónapig, és lehet hogy te is tetszeni fogsz neki,de ne várj túl sokáig! :D
3/5 anonim válasza:
az hülyeség hogy fiatal hozzá.. NEM A KOR TESZI AZ EMBERT
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat
2014. nov. 27. 19:26
5/5 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.
Nem hülyeség, ebben a korban rohadtul számít a kor. Beszéltem én is 15 éves lánnyal ennyi idősen és egyszeráen annyira más a gondolkodásmód, hogy elképesztő. Gondolj már bele, hogy a lány most végezte el kábé az általános iskolát a srác meg lassa kezd az egyetemet. Nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!