Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy srác es kéne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác es kéne a tanácsotok mi tegyek? Varjak?

Figyelt kérdés
16 eves lány vagyok és nagyon tetszik ez a srác , nagyon édes és amikor közös oránk van mind engem figyel és mosolyog ... de szüneteken nem ugy viselkedig mind a közös oránkon ... mit tegyek ? varjak ameddig közeledik jovvab ? vagy mit csináljak? irjatok mindel tobben , előre is köszönöm :)
2009. jan. 31. 14:57
 1/5 A kérdező kommentje:
ne nézzétek a helyesirást :P siettem amikor irtam
2009. jan. 31. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Arra néz amerre te ülsz vagy téged figyel?Szemezel is vele?Szerintem te is adj felé olyan jeleket hogy tetszik neked.Várj amig megszólít.HA nem akkor meg te kérj tőle mondjuk segitséget vmlyik tantárgyban.
2009. jan. 31. 15:01
 3/5 A kérdező kommentje:
szemezek vele és vissza is mosolygok neki ... koszi a tanacsot
2009. jan. 31. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Sztem nyert ügyed van, tuti tetszel a srácnak. nyugodtan hívd el suli után sétálni, vagy teázni. szünetekben amúgy azért nem viselkedik így, mert kissé nyuszi. bátorítsd azzal, amit fentebb írta. nem hiszem, hogy vissza fog utasítani.
2009. jan. 31. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Szólítsd meg és kezdj el vele beszélgetni.
2009. jan. 31. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!