Szerintetek ilyen az igazi szerelem?
Figyelt kérdés
Addig azoknál a lányoknál akiknél próbálkoztam nem éreztem azt, hogy eltudnám őket fogadni minden rossz tulajdonságaikkal együtt. Jó testük volt, leginkább ez vonzott bennük. Most viszont van egy lány aki amellett, hogy szép leírta nekem, hogy mennyire nehéz az élete, mennyi gondja, baja van, de engem ezek abszolút nem riasztottak el, mert különlegesnek érzem őt. Mért van az, hogy nincs rendes élete, sok a gondja, de én mégis szeretnék minél több időt vele eltölteni? Igazi szerelem lehet ez?2014. nov. 26. 17:28
1/3 anonim válasza:
Hát ha személyesen is ez a véleményed, akkor ez egy bimbózó szerelem lehet. Ha csak neten keresztül gondolod ezt, akkor többnyire illúzió, mert nem ismered személyesen. Igen, ez ritka dolog, és bizony még jó is kisülhet ebből.
2/3 anonim válasza:
Hát még ennyiből nem mondanám igazi szerelemnek, de könnyen lehet belőle az, mivel a személyisége is vonzz téged és nem csak a külseje.
3/3 anonim válasza:
Megtapasztalni jobb minr olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!