Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehetnék igazi gigolo?

Hogy lehetnék igazi gigolo?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy Pesten van egy hely, aminek Rózsa Presszó a neve. Ott vannak idős hölgyek, akik szép pénzt fizetnek jó adottságú fiatal srácoknak egy kis huncutságért. Most nem tudom hogy a Barátok Közt-ben lévő kávéházra gondolt az illető aki mondta. Ismert egy srácot aki ugyan ezt csinálta, csak sajna meghalt. Valaki tudná hol van pontosan ez a kávéház? Vagy valami utat tudnátok mutatni hogy tényleg igazi gigolo legyek? Tudom nagy hülyeségnek hangzik, de jól jönne a pénz erre-arra. 17 évesen meg nem szorulhat az ember a szüleire. Más munkák meg nem jönnek össze, mert vagy 18 nak kell lenni, vagy a rokonokat veszik fel. (Egy kisvárosban lakom, szóval csak 18 évesen lenne munkám nagy valószínűséggel)...Köszi.

2014. júl. 7. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Férfiakkal is próbálkozhatsz :-)
2014. júl. 7. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem létezik csak legenda
2014. júl. 7. 21:08
 3/5 anonim válasza:
A BK-s Rózsa az egy stúdió, nem egy valós presszó. 16 éves kortól is lehet dolgozni, lassan egy éve folyamatosan a Tesco-ban dolgozom és én sem vagyok 18. Ja és én is kisvárosban lakom.
2014. júl. 7. 21:08
 4/5 A kérdező kommentje:

1-es: Férfiak nem jönnek szóba.

3-as: Mióta nyári szünet van nem jött össze semmi munka...Meg az ilyesmi jól kereső munka. És élvezettel is jár

2014. júl. 7. 21:33
 5/5 anonim válasza:
Menj el Amszterdamba vagy N.Y. citybe vagy L.A.-ba....
2016. márc. 6. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!