Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mit gondoltok erről?

Fiúk! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból kérdezem.Leírók egy csaj típust és érdekelne mit gondoltok az ilyen lányokról.

Öltözködés: egy kicsit rockosabb stílus, a vadóc és az elegáns keveréke

pl: bőrnaci, magassarkú szegecses bokacsizma,egy fehér ing

Belső: elég zárkózót először az ismeretlenekkel, ki kell vívni a bizalmát , mindenről meg van a véleménye, makacs,önfejű,mindig higgadt, ironikus, nem érdeklik a többiek saját véleményét követi, szűk szavú, nem szeret feleslegesen csacsogni, őszinte

2014. nov. 25. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelműen lapát.
2014. nov. 25. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Feles.
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján szimpatikusnak tűnik.
 4/9 Scav ***** válasza:

Azt gondolom, hogy még fiatal és a lázadó korszakát éli. Később biztosan változni fog. Mint ahogy minden ilyen lány és fiú a környezetemben. Ezeknek az embereknek a változását szépen nyomon követtem legalább 15 éven keresztül. Egy se marad ilyen, mint amit leírtál, pedig mind onnan indult. Előbb-utóbb mindenki felnő.

32F

2014. nov. 25. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
A ruházat az nem igazán jön be, mert sokan divatból öltöznek így, legalábbis én sokat látok, de személyiségileg én is ilyen vagyok, nem tudom hogy jönnék ki vele.
2014. nov. 25. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
ha mindemellett okos akkor bejön (egy kolleginám ilyesmi) ha mindemellett buta és tanulatlan, akkor egyet értek az #1-es válaszolóval
2014. nov. 25. 21:54
 7/9 TallandThin Boy ***** válasza:
Belsőre olyan, mint én, szóval oké.
2014. nov. 25. 21:56
 8/9 anonim válasza:
Tsundere
2014. nov. 25. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:
az a gond hogy én is szűkszavú vagyok és az egymással szembeni kussban ülést nem szeretem űzni
2014. nov. 25. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!