Járnátok ilyen fiúval?
Külső: 186cm magas , 74 kg de csak a hasamon látszódik egy kis plusz. Sötétbarna haj, zöld-barna árnyalatú a szemem, a füleim egy kicsit kijebb álnak és szemüveges vagyok.
Belső:Általában meg tudom nevettetni az embereket, de sokszor erőszakos is vagyok( van hogy néha csak úgy elkezdem valakinek a vállát boxolni). A szimpatikus emberekkel nagyon kedves vagyok, viszont aki már elásta valamivel magát nálam azzal szívózok. Tisztelettudó vagyok, általában előzékeny is másokkal. Kicsit visszahúzódó típus vagyok, nem szeretek új emberekkel beszélgetni eleinte de ha sikerül elkezdeni egész nap tudok témákat felvetni.
15/f
Mivel fiú vagyok, nem.
Ugyanakkor sztem elég elgondolkodtató, hogy egy 15 éves gyerek kiír ide egy ilyen kérdést, aminek semmi köze a valósághoz. Viszont várja a biztatást és a pozitív visszajelzéseket. Mindenki tudja h ezeket ennyi alapján nem lehet leszűrni, kűlsőt pedig kép alapján se kapsz 100%-osat, leírva pedig ne is beszéljünk róla. Tényleg mi van a suliban? És mi van ha valaki azt mondaná h nem? Akkor teljesen elszomorodnál? Csak azért, mert egy teljesen irreális hasonlítgatásban (aminek semmi köze a valósághoz), negatív kommenteket kapsz. Mondjuk 5 vagy 10 lány írja h nem. Akkor mit csinálsz? Elásod magad? Ne szórakozz... Ha pozitívum kell tessék:
Igen.
De remélem tudod h fölösleges kérdés volt, inkább szeretetre, talán biztatásra vágysz...
Nekem szimpatikus vagy, foleg azzal hogy nyiltan felvallalod a rossz tulajdonsagaidat is, es viszonylag sokban hasonlitunk
Mondjuk kar h incs kocka hasad, az nalam fontos :\ de nem ezvaz oka annak h nem jarnek veled, hanem az hogy meg nem vagyok kesz egy kapcsolatra :)
"Kár, hogy nincs kocka hasad, nálam az fontos"
Mindig meghal bennem valami, mikor ezt olvasom/hallom.
A kérdésre válaszolva: ne itt keress erre választ! Ismeretlenül bárki beírhat bármit, van aki látod, le se sz...rja azt, hogy milyen belső értékeid vannak, mert nincs kocka hasad, és van aki már hemperegne veled. Teljesen irreprezentatív ez az oldal, tényleg nem érdemes itt személyes dolgokat kérdezni.
Egyébként az agressziódat ne más vállán éld ki, mert undorító dolog, és csak oda vezet, hogy egyszer valaki állbaver. Menj el edzeni, hogy kiadd a feszkót, és legalább kocka hasad is lehet, ha már úgyis ez a fontos egyeseknél (sajnos túl sokaknál, egyébként).
Nekem ennyi alapjan szimpatikus vagy
De priviben ha kuldessz egy kepet, a kulsodrol tobbet mondhatok
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!