Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti járnátok ilyen fiúval?

Ti járnátok ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

Belső: Okos intelligens. Segítőkész mindig ki egyensúlyozott és stabil. A nap 24 órájában lehet rá számítani. (egyesek szerint nyalis). DÖK titkár. Minden tantárgyból 5-ös (kivéve nyelvtan és testnevelés (azok 4-esek)). Vezető egyéniség szeret irányítani és általában azt is teszi. Remek előadó és bárkinek lyukat beszél a hasába .Tanulmányi versenyeken vesz részt. Könnyen lehet vele barátkozni. Kis mértékben fel lelhető benne a nagyképűség és a lenézés (de nem mindig). Utálja a "pávákat" . Ezen kivűl minden rendben vele és sokan dicsérik.

Külső: Általában fekete kötött kardigánt hord valamilyen fekete felsőt és fekete farmert.Haja rövid fekete/barna. Barna szem. Szemüveges. Ja és a TTI szerint túlsulyos (27.45).

UI.: imád magáról egyes szám 3. személyben beszélni

2014. nov. 25. 17:57
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Ja és F
2014. nov. 25. 17:57
 2/21 anonim ***** válasza:
Most is így beszél magáról?
2014. nov. 25. 17:59
 3/21 A kérdező kommentje:
Mit vársz 3 éve tanulom a magyart (az előtt csak horvátul beszéltem)
2014. nov. 25. 18:01
 4/21 anonim ***** válasza:
Fuuu, biztos hogy nem. Engem ez a kategória az ami kb. a legjobban idegesít. Ez a nyálas kicsit elhízott stréber. Már bocs. Na meg ez az E/3-ban beszélés.. ebbe már bele sem gondolok mert az felidegesít.
2014. nov. 25. 18:01
 5/21 anonim ***** válasza:
Én nem bukok az ilyenekre. Zavar a túl sok fekete és nem találom az alázatot
2014. nov. 25. 18:02
 6/21 A kérdező kommentje:
akkor mit szólnátok ahhoz ha meg tudnátok hogy erősen politizálok és súlyos társadalom kritikám van
2014. nov. 25. 18:03
 7/21 anonim ***** válasza:
Igen, ha inkabb vagy optimista mint pesszimista es jol nezel ki.
2014. nov. 25. 18:04
 8/21 anonim ***** válasza:

1. egoista vagy, akár elismered akár nem

2. kissé elhízott

3. önbizalom hiányos, mivel itt teszel fel ilyen kérdést

bár én fiú vagyok és ellenszenves vagy

ha ez jön be a lányoknak gáz

a jegyeket leszámítva... az jó

2014. nov. 25. 18:06
 9/21 A kérdező kommentje:
Hát még mindig jobb vagyok mint azok a pávák akik a szépségükön kívül (és teljesen 1-esek a jegyeik) semmivel nem foglalkoznak valamint felületesek (kedves 8#-nak a válaszom)
2014. nov. 25. 18:08
 10/21 anonim ***** válasza:

nem mondtam hogy rosszabb vagy

csak hogy irritáló

2014. nov. 25. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!