Van itt olyan lány, aki anorexiás, nincs barátja és szívesen ismerkedne?
Normális vagyok, csak egyrészt tetszenek a vékony lányok, másrészt pedig még az se lenne baj, ha már túl vékony lenne, vagy ilyesmi. Tudom, hogy ez egy betegség, de engem pl nem zavarna. Persze ha valaki kérné a segítségem, próbálnék segíteni és ha nagyon vékony lenne, biztos aggódnék érte.
Nem tudom, hogy jött az ötlet, hogy ilyen kérdést teszek fel, de tényleg tudnék szeretni egy ilyen lányt :)
Miért a külsőt nézed? Miért nem a belsővel foglalkozol?
És ha mondjuk szülés után meghízna kidobnád?
Szerinted komolyan a belinkelt lányok anorexiásak?
Ez az anorexia:
És az ilyen betegségben szenvedőknek a legkevésbé sincs arra szükségük, hogy olyan valaki legyen mellettük, aki szereti a vékony karokat és lábakat, mivel ők nem tudják/fogják fel, hogy mennyire vékonyak és csak még jobban lökdösnéd őket bele a betegségbe.
ember te nagyon félre vagy tájolva...akiket belinkeltél mind-mind vékonyak, de modell alkatúak, nem betegek
pfff, még jó, hogy a modell alkat bejön neked..kinek nem? (ok, biztos vannak sokan, akiknek taszító látvány, mert a teltebb idomokat szeretik)
"Hadd döntsem már el én, hogy milyen barátnőt szeretnék és hogy kint tudok segíteni és kin nem :D"
Bocs, de mikor végeztél pszichiáterként? Emberek még KEZELÉSSEL EGYÜTT is sokszor BELEHALNAK az anorexiába. Ez a betegség nem ám annyi, hogy karja-lába vékony, de te majd meggyőzöd, hogy milyen jól néz ki és meg is van gyógyítva. Komoly hormonális következményei vannak, tönkremehetnek a szervei, aminek a kezelése még az orvosoknak is komoly problémát okoz, de te attól biztosan tudnál egy ilyen betegen segíteni...
Egy sorozat meg nagyon nem a valóságot tükrözi. Neked komolyan a modellalkatú lányok tetszenek és nem az anorexiásak, akárhogy is magyarázkodsz.
Ha összejönnél valahogy egy ilyen lánnyal, azért megnézném meddig bírnád ki, hogy ne kezdj el kapálózva menekülni a helyzetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!