Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány, aki...

Van itt olyan lány, aki anorexiás, nincs barátja és szívesen ismerkedne?

Figyelt kérdés

Normális vagyok, csak egyrészt tetszenek a vékony lányok, másrészt pedig még az se lenne baj, ha már túl vékony lenne, vagy ilyesmi. Tudom, hogy ez egy betegség, de engem pl nem zavarna. Persze ha valaki kérné a segítségem, próbálnék segíteni és ha nagyon vékony lenne, biztos aggódnék érte.

Nem tudom, hogy jött az ötlet, hogy ilyen kérdést teszek fel, de tényleg tudnék szeretni egy ilyen lányt :)

2014. nov. 25. 01:25
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

pl sztem ez még nem sovány szerintem:

[link]

[link]

[link]

a másik meg az, hogy szerintem abban is tudnék segíteni, hogy gyakran elmondaném, őszinte szavakkal, hogy milyen szép így és hogy nem kell fogynia :)

2014. nov. 25. 02:29
 12/25 anonim ***** válasza:

Miért a külsőt nézed? Miért nem a belsővel foglalkozol?

És ha mondjuk szülés után meghízna kidobnád?

2014. nov. 25. 02:46
 13/25 A kérdező kommentje:
ha ilyen a testalkata, nem hízna meg és nem dobnám ki.. de egy ilyen vékony lány nem hízik meg :) és nem csak a külsőt nézem.
2014. nov. 25. 02:51
 14/25 anonim ***** válasza:
60%
Mekkora parasztok... szerintem ez tök aranyos még így fiú fejjel is félre értés ne essék nem vagyok búza csak egyszerűen jó tudni hogy léteznek még ilyen emberek is akik ezeket a "fajta" lányokat is szeretik.
2014. nov. 25. 03:58
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted komolyan a belinkelt lányok anorexiásak?

Ez az anorexia:

[link]

[link]

[link]

[link]

És az ilyen betegségben szenvedőknek a legkevésbé sincs arra szükségük, hogy olyan valaki legyen mellettük, aki szereti a vékony karokat és lábakat, mivel ők nem tudják/fogják fel, hogy mennyire vékonyak és csak még jobban lökdösnéd őket bele a betegségbe.

2014. nov. 25. 09:43
 16/25 anonim ***** válasza:

ember te nagyon félre vagy tájolva...akiket belinkeltél mind-mind vékonyak, de modell alkatúak, nem betegek

pfff, még jó, hogy a modell alkat bejön neked..kinek nem? (ok, biztos vannak sokan, akiknek taszító látvány, mert a teltebb idomokat szeretik)

2014. nov. 25. 09:57
 17/25 A kérdező kommentje:
Még egy duci is lehet egyébként anorexiás. Az anorexia nem is azt jelenti, hogy csont és bőr, hanem, hogy önértékelési problémái vannak és nem eszik, meg ilyesmi.
2014. nov. 25. 14:38
 18/25 anonim ***** válasza:
És szerinted egy anorexiás, ami az egyik legsúlyosabb mentális betegség, el fogja hinni neked, hogy ő így is szép, és majd érdeklik a hű de finom ételeid? Nézz már utána, hogy mi az az anorexia, hogy viselkedik egy anorexiás, és mennyire nehéz nekik segíteni. A saját anyjukra, de még az orvosra sem hallgatnak, nemhogy 1 srácra. Neked szimplán vékony lány kell, az anorexiáról meg olvasgass kicsit, mielőtt ekkora hülyeségeket beszélsz.
2014. nov. 25. 17:36
 19/25 A kérdező kommentje:
Van pl a skins-ből egy lány, Cassie. Ő anorexiás. Hadd döntsem már el én, hogy milyen barátnőt szeretnék és hogy kint tudok segíteni és kin nem :D
2014. nov. 26. 07:37
 20/25 anonim ***** válasza:

"Hadd döntsem már el én, hogy milyen barátnőt szeretnék és hogy kint tudok segíteni és kin nem :D"

Bocs, de mikor végeztél pszichiáterként? Emberek még KEZELÉSSEL EGYÜTT is sokszor BELEHALNAK az anorexiába. Ez a betegség nem ám annyi, hogy karja-lába vékony, de te majd meggyőzöd, hogy milyen jól néz ki és meg is van gyógyítva. Komoly hormonális következményei vannak, tönkremehetnek a szervei, aminek a kezelése még az orvosoknak is komoly problémát okoz, de te attól biztosan tudnál egy ilyen betegen segíteni...

Egy sorozat meg nagyon nem a valóságot tükrözi. Neked komolyan a modellalkatú lányok tetszenek és nem az anorexiásak, akárhogy is magyarázkodsz.

Ha összejönnél valahogy egy ilyen lánnyal, azért megnézném meddig bírnád ki, hogy ne kezdj el kapálózva menekülni a helyzetből.

2014. nov. 26. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!