Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány, aki...

Van itt olyan lány, aki anorexiás, nincs barátja és szívesen ismerkedne?

Figyelt kérdés

Normális vagyok, csak egyrészt tetszenek a vékony lányok, másrészt pedig még az se lenne baj, ha már túl vékony lenne, vagy ilyesmi. Tudom, hogy ez egy betegség, de engem pl nem zavarna. Persze ha valaki kérné a segítségem, próbálnék segíteni és ha nagyon vékony lenne, biztos aggódnék érte.

Nem tudom, hogy jött az ötlet, hogy ilyen kérdést teszek fel, de tényleg tudnék szeretni egy ilyen lányt :)

2014. nov. 25. 01:25
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Miért kell neked anorexiás vagy nagyon vékony lány?
2014. nov. 25. 01:40
 2/25 A kérdező kommentje:
csak érdekel, hogy van -e ilyen lány :) amúgy meg azért mert nekem tetszik és szerintem aranyos :)
2014. nov. 25. 01:48
 3/25 anonim ***** válasza:
Mi tetszik bennük?
2014. nov. 25. 01:50
 4/25 A kérdező kommentje:

nekem tetszik az, ha valaki vékony :) nem tudom miért. mondjuk én is vékony vagyok, de nem anorexiás, eszem rendesen.

na de pl tetszik a lapos has, vékonyabb karok, vékony lábak, stb.. :) meg a hosszú haj, a szép szemek, a kedves, aranyos arc - ezek az utóbbiak mondjuk fontosabbak :)

2014. nov. 25. 01:56
 5/25 A kérdező kommentje:
meg a kisugárzás
2014. nov. 25. 01:57
 6/25 A kérdező kommentje:
Viszont azt a mondást baromságnak tartom, hogy "csak a kutyák játszanak a csontokkal"
2014. nov. 25. 01:57
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy te is beteg vagy, ha neked ez tetszik. És te képes lennél egy beteg embert a kórság folytatására biztatni, csak azért, hogy kielégítsd a saját undorító vágyaid. Az anorexiás lányok súlyos mentális és fizikai betegek, legtöbbjüket a korai halál vagy totális leépülés fenyegeti, és te ebben segítenéd őket, és még élvezed is. Nem vagy normális.
2014. nov. 25. 02:09
 8/25 anonim ***** válasza:
Egy anorexiás se nem szép, se nem aranyos. Hanem beteg. Kilátszanak a csontjai, aszott és foltos a bőre, beesett, hulla sápadt az arca, fekete és táskás a szeme, és semmi más nem érdekli, csak a saját önpusztítása.
2014. nov. 25. 02:10
 9/25 A kérdező kommentje:
ha nem nézne ki egészségesen, akkor megpróbálnék segíteni rajta, pl együtt sportolnánk, stb. Vagy szerinted egy anorexiás lánynak ne legyen barátja, aki mellette áll?
2014. nov. 25. 02:22
 10/25 A kérdező kommentje:
és finomakat sütnék, finom ételeket csinálnék :)
2014. nov. 25. 02:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!