Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok mennyire zavaró, ha a...

Lányok mennyire zavaró, ha a fiú fogai kicsit össze-vissza állnak?

Figyelt kérdés
Egészséges fogaim vannak, sőt még fehérek is, de nem nőttek valami szépen. Ez mekkora hátrány ismerkedésnél?
2014. nov. 24. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
ha csak kicsit, az nem zavaró
2014. nov. 24. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Te tulajdonképpen angol vagy?
2014. nov. 24. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem zavaró
2014. nov. 24. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem zavaró
2014. nov. 24. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
A barátomnak elég kuszák a fogai, és egy már hiányzik is neki meg 3 tömve van ami nem valami szép mert körzetis tömte be neki, nem magán és az ingyenes szürke amalgám tömést kapta bár igaz a hátsó fogaira ami nehezen észrevehető, és neki sárgásak is már igaz a fogköve miatt amit jövőhéten csináltat meg, elég kuszák neki, sajnos örökölte, de őszintén szólva engem nem zavar, mert egyszerűen nem szűr szemet az embernek még nevetés közben se nagyon venni észre mivel nem lógnak ki a fogai. Nekem az az allergiám ha egy srácnak kilógnak a fogai a szájából ha csak egy picit kinyitja kb úgy mint a nyulaknál, ez engem irritál nagyon, igaz ez sem kizáró ok nálam, mert volt már ilyen barátom régebben, nem ez a fontos. De a jelenlegi barátomnak abszolút alig látszanak ki a fogai, jó lehet látni ha nevet vagy nagyon mosolyog de csak nagyon erős odafigyeléssel lehet látni hogy csúnya neki, de alapjául véve, engem ez nem zavar, mert nálam nem olyan fontos a külső, külsőnél is elsősorban a barátságos tekintetet veszem figyelembe és utálom ha egy ember mogorván néz ki és rossz a kisugárzása. Én barátom erősen mackós alkatú, bár régen 2 éve nagyon nagyon kövér volt és nagy golyó feje volt szinte és komor mogorva arca is volt, amit sokan nem néztek jó szemmel mert barátságtalannak tűnt és nagyon látszott rajta hogy negatív emberke. De ahogyan lefogyott és változott az arca is, meg ugye jobban is érzi magát a bőrében egyre mosolygósabb, vidámabb, barátságos kinézetű ember lett belőle. Engem nem zavart volna a súlya ha akkor is olyan mosolygós vidám ember lett volna, de így hogy még van rajta felesleg de látszik rajta hogy sokkal jobban néz ki így nagyon bejött nekem már akkor amikor ismerkedtünk. persze a félénkség megvolt benne meg a picit szomorkás kinézete, én mentem oda hozzá, és akkor amikor beszélgetni kezdtünk teljesen megváltozott bennem az összkép mert én olyan bizonytalan rideg embernek könyveltem el akkor, de valamiért éreztem hogy ő egy kedves barátságos ember, és szerencsére nem csalódtam az érzéseimben, sőt egészen meglepődtem hogy ilyen kedves, aranyos ember a barátom, és egyben határozott meg komoly ami nálam különösen tetszik.
2014. nov. 24. 19:14
 6/7 anonim válasza:
Semennyire
2014. nov. 24. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nagyon aranyos, remélem hosszú kapcsolat áll előttetek :) 25/f
2014. nov. 24. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!