Zavaró, ha utcán szólítanak le titeket ismerkedés céljából?
Figyelt kérdés
Nem ott helyben akar elhívni valahova, csak mondjuk odamegy a pasi/csaj és kér tőletek kedvesen valami elérhetőséget, hogy aztán később tudjatok randizni, mert mondjuk szimpatikusnak talál.2014. aug. 28. 12:44
1/8 anonim válasza:
csak ha sietnék vagy ha nagyon nyomul
3/8 anonim válasza:
nem. valahol, valahogy csak meg kell ismerkedni
4/8 anonim válasza:
Nem, a megfelelő keretek között, de vannak nagyon rámenős, pasik akik semmilyen célzást nem értenek meg, és nem fogják fel, hogy nem az esetem,azon vagyok hogy lerázzam.
5/8 anonim válasza:
Na akkor mindjárt megyek és leszolítom a lányokat..
De ha elvisznek a rendőrök akkor valaki értemjonne? :D
6/8 anonim válasza:
Annyi szélhámos van, hogy én nem adnám oda így az elérhetőségemet senkinek. Ki tudja, hogy tényleg azért kell-e neki, amiért mondja. Bocs, bizalmatlan vagyok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!