rocco siffredi 50 éves és hetente dug meg 3-4 bombázó tinilányt hosszú évek óta.
tehát van.
3-as vagyok.
Előre mondom, hogy nem ismerkedek, nem keresek párt, ezzel kapcsolatban ne írjon senki.
Mint 40-es nő, nagyon csinosnak tartom a 30-as fiatal pasikat, nem mondom, hogy nem csorgatom rájuk a nyálam néha. DE: párkapcsolatnak nem őket kerestem, hanem korombelit, vagy picit idősebbet. Mégpedig azért, mert a 30-40-es korosztálynak vagy nincs még gyereke, vagy nagyon kicsik ha elvált. Én már nem akartam szülni, nem akartam vitát, konfliktust olyan férfivel, akinek van vágya saját gyerekre. Én jól elvagyok a nagyobb gyerekeimmel, nem kívánok megint babázgatni, tőlem a másik idehozhatja a saját gyerekeit (lehetőleg a nagyobbakat, mert jobban kijönnek az enyémekkel is, meg én se szívesen rohangászok már egy kismotorral száguldozó 2 éves után), kisütök 50 palacsintát is, csak pelenkát ne kelljen már cserélnem.
Szóval szerintem simán van lehetőséged ennél a korosztálynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!