Minden férfinak az a nő kell aki nyiltan flörtöl vele?
De teljesen ellentmondásos az, amit írsz.
Akinek van párja még jó, hogy nem fogják azt hinni, hogy fel akarja szedni a pasit.
Neked, akinek nincs pasija úgy flörtölget, annál meg jó, hogy azt hiszik, hogy akarsz valamit.
Ha nem akarsz semmit és barátkozni akarsz, akkor miért flörtölgetsz?!
Nem értem..
Szerintem kicsit összekeverted a dolgokat. Nyilván azt kapod, hogy komolyat akarsz, mert mindenki tudja, hogy a sráctól komolyat akarsz. Ha te visszafogott vagy és úgy próbálsz flörtölni az mindenkinek szemet szúr. Főleg, ha egy olyan pasival teszed, akibe bele vagy zúgva.
Flörtölni, kacérkodni lehet. Főleg olyanokkal, akiket már valamennyire ismerek és nem gondolják, hogy bármit is akarok, mert tudják, hogy van pasim, általában nekik is van csajuk. Ez csak játék. Mindkét fél jól jár vele, örömet okoz, önbizalmat erősít, barátságot épít, mi szoktunk flörtölve hülyéskedni, persze nem taperoljuk egymást, csak bókolgatunk, kacérkodunk, beszúrunk csípős megjegyzéseket. Én imádok flörtölni. Pont a lazasága miatt szuper dolog, aki feloldódik egy másik személy közelében, pozitív a kisugárzása, persze, hogy jobban kell a pasiknak, mint aki csak csendben ül.
Ha nincs egyikőtöknek sem senkije, akkor más a szitu, akkor mindketten tudjátok, hogy benne van a pakliban, hogy több is lesz belőle.
De ha a pasi nem veszi a lapot, akkor ne is flörtölgess vele, nekem is vannak olyan visszafogott ismerőseim, akikkel nem lehet kacérkodni, mert ők mások, visszafogottabbak. Velük csak beszélgetek és a flörtölést megtartom azoknak, akik vevők rá.
Idegennel nem flörtölök, mert rögtön azt hiszi akarok valamit és könnyűvérű vagyok, nekem ez csak ismerősökkel megy haveri alapon.
"Én meg már nem merek flörtölni mert ugy érzem lejáratnám magam mert ha kellenék neki lépne a pasi"
Itt a kulcsmondat.
Ne akarj flörtölgetős típus lenni, ha nem vagy az.
Ez erőlködés.
Remélem azóta kialakult valami a pasival vagy valaki mással, írj, ha még olvasod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!