Mit kéne csinálnom ahoz hogy felfigyeljen rám? (A többi lent)
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és most költöztünk ki németországba.Azt hittem hogy romokban az életem,de amikor beléptem az új suliba és megláttam..azonnal "szerelmes" lettem.Ő egy 16éves albán fiú és felettem jár eggyel és egyszerűen fogalmam sincs hogyan kéne vele ismerkedni mert suliba nem merek hozzá odamenni..Esetleg tudja valaki azt hogy mit szeretnek az albán fiúk vagy mit kéne csinálnom ahoz hogy felfigyeljen rám? Előre is köszönöm:)2014. nov. 23. 15:09
1/4 anonim válasza:
Az Alban fiuk kecskeket dugnak:-)))). Vicceltem, szerintem allj hozza ugy mint barmely srachoz:-)
2/4 anonim válasza:
Szeritnem Dobj egy hatraszaltot amikor meglatod. De szandekosan rontsd el, ugy hogy pofara esel. Ezekutan biztos felfigyel rad.
3/4 A kérdező kommentje:
Hátraszaltó pls
2014. nov. 23. 15:23
4/4 anonim válasza:
Először is: ÖNBIZALOM!
Először köszönj neki rendesen, hogy Szia, vagy valahogy. Ha van önbizalmad, valahogy felfog rád figyelni. Beszélgessél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!