Szerintetek mit kéne csinálnom?
Van egy srác,akit a munkahelyemről ismerek. Úgy ismertük meg egymást,hogy összevesztünk,de miután jobban megismertük egymást rájöttünk,hogy nagyon bírjuk egymást. Melóba mindig kerestük egymást,odajött,odamentem ha épp egy műszakba voltunk. Ha meg egy helyen is akkor volt,hogy azért abba hagyta a munkát,mert látta,hogy egyedül vagyok és odajött hozzám segíteni,hogy ne unatkozzak. Mindig nagyon kedves volt velem,de sosem gondoltam,hogy lehetne nála esélyem. A munkahelyen is mindenki azt beszéli,hogy milyen szerencsés lesz majd a barátnője,többen rá is hajtottak már.
Múlthéten rám írt,azóta beszélgetünk. Hülyéskedtünk is valamelyik nap (vagyis én viccnek vettem) kettőnkről... aztán a végén mondta,hogy most beszéljünk komolyan és mi lenne ha úgy ismerkednénk,mint egy pár...
Azóta is mindennap beszélünk,mondta már,hogy aludjak vele és holnap találkozunk.
Fogalmam sincs hogyan foghatnám meg. Úgy érzem,hogy tényleg kell nekem ez a srác. Azt sem tudom milyen ruhát vegyek fel szexit vagy átlagosat? Milyen helyre menjünk? Nyugis vagy pörgős? Beszélgetős vagy szórakozós?
19 :) (diákmunkán vagyunk)
csak mondtam neki este,hogy fázok és arra írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!