Más is érzi úgy, hogy semmi esélye szerelmet találni a mai világban?
Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 09:45
11/19 anonim válasza:
16 évesen? :O anyám borogass... én 2 éve keresgélek, eddig tanultam.
13/19 anonim válasza:
24éves létemre még soha nem találkotam olyan csajjal aki érdeklődött volna irántam. Próbálkoztam én szépnél, csúnyánál, kövérnél, vékonynál , tininél, idősebbnél de semmi. Rájöttem, hogy ez az élni és élni hagyni dolog kezd bejönni én se hajtok a csajokra ők meg amúgy is lesza***. Mindenki boldog örülök ha másnak összejön meg ilyenek... Annyit voltam barát zónába, hogy már el se kezdek ismerkedni mert úgy is ott kötök ki mert jó fej vagyok de nem ilyen srác kell pasinak... Ha a bunkozást próbáltam az se jött be. Ilyen életképtelen reménytelen srác vagyok és még szűz is ami szintén nem javít a dolgokon... Ezt dobta a gép ezt kell szeretni a szerelem meg az álmodozás már nem nekem való...
14/19 anonim válasza:
Kb. én is így érzek, próbáltam rendbe tenni a korábbi önmagam, sok mindenben változtam, mégse vagyok elég jó, rendszerint elutasítanak, még csak találkozni sem akarnak velem, pedig se ronda nem vagyok, se buta. Ezerszer megfogadtam, hogy már nem érdekel a dolog, de midig olyan hülye vagyok, hogy valaki elkezd érdekelni, csak aztán megszívom. Azt hiszem, hogy végre minden jó, jól megértjük egymást, össze is illenénk, aztán jön a hidegzuhany.
15/19 anonim válasza:
"akiknek bejövök, azok nekem nem jönnek be, akik meg nekem tetszenek, azoknak meg én nem tetszek" Pontosan így vagyok ezzel én is.
De ne csüggedjetek, mindig a legváratlanabb pillanatban fog rátok találni a szerelem. Velem is ìgy lett. Olyan fiù tetszik nekem, akinel azt huttem hogy semmi esélyem, de kiderült hogy én is tetszek neki..
Szóval fel a fejjel fiúk/lányok !!
16/19 anonim válasza:
#13: Ugyanez nálam is! Egyetlen olyan nővel sem találkoztam még, aki egy kicsit is érdeklődött volna irántam. :) Mivel nem vagyok túlzottan érdekes, nincs is olyan tulajdonságom, ami megfogná a nőket. Próbáltam az évek során fejleszteni magam, mind külsőre, mind belsőre, de semmi. Sajnos érzelmi intelligenciában borzalmasan gyenge vagyok, és ez nem túl vonzó egy nő számára.
17/19 anonim válasza:
Jelen. Én már bele is törődtem.
18/19 anonim válasza:
Őszintén bevallom, mélységesen megrendít ennyi deprimált válasz, ami ráadásul mind a fiataloktól jött. Nem értem, hogy lehet eleve feladni? Közel 50 felejthető kapcsolat, meg egy elrontott házasság után, 40 évesen találtam meg az igazit! Szóval fel a fejjel!
19/19 anonim válasza:
Általános iskolában még reménykedtem, aztán egyre biztosabbá vált, hogy ezt nem érdemes erőltetni. Mondjuk nem zavarna ha se a párkapcsolatot, se a szexet nem kívánnám. Jó lenne nélkülük...
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!