Más is érzi úgy, hogy semmi esélye szerelmet találni a mai világban?
Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 09:45
2/19 anonim válasza:
Ha férfi vagy jobban megszívtad ezt, lehet ezért a torkomnak esnek de így van.
5/19 anonim válasza:
Esélytelen, már nem is igen érdekel. Elfoglalom magam más dologgal!
6/19 anonim válasza:
Néha igen , néha nem
Én már elég régóta keresem a "nagy Ő-t "
és nem találok senkit.
És nincs nagy elvárásom szerintem...
L
7/19 anonim válasza:
Úgy látszik az adott közegben neked sincs olyan akivel ez menne. Lehet várni az igazira, de nem sok esély van arra, hogy becsönget.. :) ...sajnos. Én is várom hogy legyen valaki, egyedül nagyon rossz. Igy semmi motivációm nincs. És értelmetlen dolog magányosan célokat kitűzni (sétálni,utazni,élményeket szerezni), amikor nincs kivel megosztani mindezt. Ráadásul jön a karácsony is, meg a hosszú hideg hónapok egyedül bezárva a lakásban. Már előre tartok tőle, inkább többet dolgozom.
8/19 anonim válasza:
Szerelemre semmi esely...akit szerettem megcsalt,otthagyott stbstb. Inkabb maradok az egyejszakas szexnel.:D
9/19 anonim válasza:
Sajnos én is így érzem...akiknek bejövök, azok nekem nem jönnek be, akik meg nekem tetszenek, azoknak meg én nem tetszek...mostmár ott tartok hogy felépítettem magamba belül egy falat, és ilyen téren már nincs semmilyen érzelem, csakhogy ne kelljen újra és újra csalódnom....ez van, valaki szerencsés ilyenekbe, valaki nem....16/l
10/19 anonim válasza:
16 évesen még korai így gondolkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!