A mai világban már az az érték adó, ha pl egy csaj minden héten a bulikba más csávóval smárol, vagy még tovább is elmegy?
Figyelt kérdés
Őszintén nekem ez nem értékadó, de én úgy vettem észre, hogy nagyon sok fiatal így van vele, főleg a 15-16-17 évesek között, akik még nem elég felnőttek, és próbálnak így felnőni vagy én nem tudom(lányok). Szerintem ez undorító, de kinek mi a mértékadó. Nekem ez nem az, hogy minden héten mással legyen egy buliban. Bár nem tudom, én gondolom rosszul, és a buliba ez belefér? Kinek mi a tapasztalata? És lányok, ha olvassátok, írnátok egy smárolási számot, és egy kort?
Egy fiú.
2014. nov. 11. 07:53
2/15 anonim válasza:
hazzáadott érték....
Főleg ha velemis leállnának a kis ri.@ncok.
3/15 anonim válasza:
Sajna már tényleg ez. Nő vagyok, a huszonévesek közül, és sajnálattal látom, hogy 10 évvel fiatalabbak hogy viselkednek. :(
4/15 anonim válasza:
egyébként utolsó vagyok, 4 fiúval, 28N
5/15 anonim válasza:
Gondolom nem veled csinálják mert akkor nem zavarna :3 20 éves lány vagyok.... Járok bulizni.... Kb 30 sràccal smároltam eddig...
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes válaszokat. De amúgy lehet, hogy kinövik majd ezt az időszakot, és később 20-22 évesen már nem fogják ezt csinálni - vagy még talán jobban is -, de az a baj, hogy amire majd rájönnek, hogy ez mekkora trógerság, addigra már senki nem fogja őket komolyan venni, és azért fognak sírni, hogy őket mindenki csak kihasználja.
2014. nov. 11. 08:29
8/15 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy én még nem csináltam ilyet, sőt több buliba is volt már, de nem hetente, hanem ritkábban havonta, és nem egy fél órát fűztem a csajt, vagy hozzá se szóltam csak odamentem táncolni és lekaptam. Hanem azért sokat beszélgettünk előtte. Továbbá, ha neked így jó, akkor mindegy, mindenkinek más a gondolkodás módja, de majd akkor amit ez előtt írtam, azt ne hazudtold meg.
2014. nov. 11. 08:32
9/15 A kérdező kommentje:
És amúgy kérdezzem már meg kedves ötös, mi jó ebben amúgy?:)
2014. nov. 11. 08:33
10/15 anonim válasza:
Hogy mi a jó benne? Azt nemtudom megmondani, de jò és ez a lènyeg... Ha èlvezem mièrt ne csináljam? Más vèleményère nem adok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!