A mai világban már az az érték adó, ha pl egy csaj minden héten a bulikba más csávóval smárol, vagy még tovább is elmegy?
Figyelt kérdés
Őszintén nekem ez nem értékadó, de én úgy vettem észre, hogy nagyon sok fiatal így van vele, főleg a 15-16-17 évesek között, akik még nem elég felnőttek, és próbálnak így felnőni vagy én nem tudom(lányok). Szerintem ez undorító, de kinek mi a mértékadó. Nekem ez nem az, hogy minden héten mással legyen egy buliban. Bár nem tudom, én gondolom rosszul, és a buliba ez belefér? Kinek mi a tapasztalata? És lányok, ha olvassátok, írnátok egy smárolási számot, és egy kort?
Egy fiú.
2014. nov. 11. 07:53
11/15 anonim válasza:
Van benne valami sajnos. Rám pont most a hétvégén mondták, hogy fura vagyok, mert nem így viselkedek. Nekem meg ők furák. De úgy látszik, már ők vannak többen.
12/15 anonim válasza:
Mai vilagban?
Azt hiszed regen nem ez volt? Ne legyel mar ilyen fiatalon ennyire merev.
38F
14/15 Kurtz Bickle válasza:
Nem értékadó, szerintem senki sem gondolja így. Egyszerűen csak ezzel próbálgatják a nyiladozó szexualitásukat; így vezetik le a hormonok által csapott buli keltette feszültséget. Szerintem sem helyes, de mindenki a maga útján ugye... :-)
15/15 anonim válasza:
4-es, te utolsó!
Bocsi, ezt nem hagyhattam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!