Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedjek lanyokal?

Hogyan ismerkedjek lanyokal?

Figyelt kérdés
Hát hol is kezdjem. Régebb ezel semmi baj nem volt ment konyeden volt önbizalmam egy buliba oda menni lanyokhoz az se zavart ha német mond mentem tovább. Most úgy parálok a vissza utasitastol saját magam nem értem. Volt egy elég komoly kapcsolatom azóta nem megy semmi már fel éve pedig. Nem értem ezt az egészet mi a baj velem mert rohadtul nem egy csúnya gyerek vagyok hannem az egoista fajta :D de most semmi meg alt a tudomány.. Suliba se járok szval ott sem tudok kapcsolatot ki alakítani vagy csak tobb barátot szerezni. 1haverom van :D dolgozni sem dolgozom szval sehol nem tudok kapcsolatot teremteni csak facebookon meg bulikban de ott meg félek facen meg nem az az ember vagyok aki rá irogat mindenkire mert gaznak érzem. Szval várom a tanácsokat és elonre köszönöm a válaszokat. :)

2014. nov. 23. 01:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Az emberiség érdekében jobb ha nem örökíted a génjeidet, de komolyan.
2014. nov. 23. 02:41
 2/3 anonim ***** válasza:

látszik hogy nem jársz suliba, testvèr..

fárasztò volt ezt végig olvasni :(

amugy ha adsz egy ezrest, akkor én elmondom mi az ismerkedés titka...

érdekel a biznisz?

2014. nov. 23. 03:25
 3/3 anonim ***** válasza:

" facen meg nem az az ember vagyok aki rá irogat mindenkire"

Na, ezt az egyet okosan teszed.

2014. nov. 24. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!