Miért van az emberek között ez a gát?
Ha jobban belegondolok én is ilyen vagyok....én félek a kudarcoktól azért vagyok óvatosabb..
17/lány
Nem, kérdező. ha túlzottan és túl gyorsan megnyílsz, az lélekromboló. Még nem tarunk ott, hogy az emberek vigyázzanak egymásra. Most mindenki a látens szociopata kategóriában van. Mindenki maszkot visel.
Talán majd egyszer. Ha majd megéri.
Erre tanítanak minket, nem evidens, kérdező?
"Ne beszélj idegenekkel", "maradj mellettem/fogd a kezem", "ne fogadj el semmit idegenektől", "ne nézz túl sokáig másokat", "ne bízz senkiben(!)", stb.
7-es, valóban erre tanítanak, de ezzel a szülő a gyerekét védi, ez kisgyerekekre érvényes, nevelésünk korai szakasza amikor még csak a szülő van. Később ahogy egyre többet vagyunk közösségben mások által is nevelve vagyunk és magunkat is neveljük szóval egy 18-20 éves embernek már tudnia kellene hogy az már nem érvényes amire szüleink kis korunkban nevelnek minket abban a formában.
8-as, igaz hogy nem nagyon lehet másokban megbízni, de ez egy ördögi kör: ha valaki nagyon őszinte, ahogy a 2-es válaszoló is írta gyanús, ezért inkább nem őszinték egymással az emberek, és mivel nem őszinték, így viszont megint csak gyanús az aki őszinte és így tovább. A te esetedben lehet hogy első alkalommal nem volt elég meggyőző a fellépésed, és a negatív tapasztalat felerősítette benned a negatív energiákat, gondolatokat, és emiatt szereztél csak negatív tapasztalatokat (csak próbálom valahogy végiggondolni mik is lehetnek ilyen esetben az okok). Az pedig hogy megaláztak, durván visszautasítottak megint csak az emberek hozzáállásáról állít ki szegénységi bizonyítványt, ez a másokkal szembeni durvaság az amit szintén nem értek. Kedvesen is el lehet magyarázni miért utasít vissza. De ahogy utolsó mondatodban írtad is, felszínesek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!