Szerintetek fogyatékos emberek között vagyok?
Figyelt kérdés
Sajnos nemvolthely a legtöbb iskolában így speciálisba kellett mennem mert a normális sulimban mindenki csesztetett és így év közben kénytelen voltam átiratkozni egy másikba ezért. A problémám az hogy mindenki Lalinak hív a frizurám miatt senki nem tud a normális nevemen szólítani pedig értelmesen próbáltam velük közölni hogy az igazi nevemen szólítsanak. Egyszer történt már velem olyan is hogy az aulában ültem és ment el előttem egy "fogyatékosnak mondató lány" aki elém fi*ngott még elélvező hangot is adott hozzá. Szóval én úgy döntöttem most hogy keresek egy másik iskolát mert ezt az iskolát nem nekem találták ki. Mit gondoltok ezekről az emberekről akik ilyen intézménybe járnak? (Nem magamra gondolok) Hanem akik alapból járnak ebbe az iskolába mert "fogyatékosak" Ezt nem Általánosításból írom mert tudom hogy nem tehetnek róla hogy betegek ahogyan én sem tehetek róla hogy idekerültem.2013. nov. 17. 09:12
1/16 anonim válasza:
egy "fogyatékosnak mondató lány" aki elém fi*ngott még elélvező hangot is adott hozzá!
-Jól indul a reggelem :D
2/16 anonim válasza:
A legtöbb aki oda jár az nem azért van ott mert fogyadtékkal él , hanem mert úgy lett nevelve(sehogy).
3/16 anonim válasza:
Hol élsz te, hogy a legtöbb iskolában nem volt hely?!A csesztetés ellen te is tehettél volna...Mondjuk kiállhattál volna magadért -.-" Hogyha elmenekültél, akkor viseld a következményeket.
4/16 anonim válasza:
Figyelj Lali fingjál te is nagyokat.
5/16 anonim válasza:
- Figyelj Lala!
- Ki ne mond még egyszer, hogy Lala!
- Mér?
- MERT KIVÁGOM A SZÍVED AZÉRT!
6/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Te jól vagy?
2013. nov. 17. 09:22
7/16 A kérdező kommentje:
Nem neked utolsó! Hanem az utolsó előttinek!
2013. nov. 17. 09:23
8/16 A kérdező kommentje:
# 4/7 Válaszoló! Te jól vagy?! Miért kell gúnyolódnod?
2013. nov. 17. 09:24
9/16 anonim válasza:
Mondja ezt aki háromszor írja le:D
10/16 A kérdező kommentje:
Későn írtam ki.:( és ez úgy jött ki mintha az utolsónak írtam volna le ha nem írom le ennyiszer.:C
2013. nov. 17. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!