Szerintetek fogyatékos emberek között vagyok?
Figyelt kérdés
Sajnos nemvolthely a legtöbb iskolában így speciálisba kellett mennem mert a normális sulimban mindenki csesztetett és így év közben kénytelen voltam átiratkozni egy másikba ezért. A problémám az hogy mindenki Lalinak hív a frizurám miatt senki nem tud a normális nevemen szólítani pedig értelmesen próbáltam velük közölni hogy az igazi nevemen szólítsanak. Egyszer történt már velem olyan is hogy az aulában ültem és ment el előttem egy "fogyatékosnak mondató lány" aki elém fi*ngott még elélvező hangot is adott hozzá. Szóval én úgy döntöttem most hogy keresek egy másik iskolát mert ezt az iskolát nem nekem találták ki. Mit gondoltok ezekről az emberekről akik ilyen intézménybe járnak? (Nem magamra gondolok) Hanem akik alapból járnak ebbe az iskolába mert "fogyatékosak" Ezt nem Általánosításból írom mert tudom hogy nem tehetnek róla hogy betegek ahogyan én sem tehetek róla hogy idekerültem.2013. nov. 17. 09:12
11/16 anonim válasza:
Ne haragudj, egy kisegítő iskolába jársz és furcsának találod, hogy fogyatékos emberek vannak ott? Ennyi ésszel maradj is ott inkább.
12/16 anonim válasza:
Mi lenne ha mondjuk megvédenéd legalább saját magad?
13/16 anonim válasza:
Aha, persze, azért kerültél speciális iskolába, mert csak ott volt hely. Mi meg majd el is hisszük.
14/16 A kérdező kommentje:
Igen csak ott volt hely! Sok iskolába mentem a szüleimmel de nem lehetett jelentkezni szinte egyikbe sem. Közölték velünk hogy nincs hely. Volt olyan iskola ahol azt közölték hogy majdcsak a következő évben vesznek fel.
2013. nov. 17. 11:02
15/16 anonim válasza:
Igen, tudjuk, amikor egyes iskolák a bezárás ellen küzdenek, és bármit megtennének egy-egy tanulóért, akkor teljesen reális, hogy valakit csak a kisegítőbe vesznek fel. Nem kell magyarázni, tényleg hihető, mindennapos, hogy helyhiány miatt a kisegítőbe küldenek bárkit. :D
... vagy netán más oka is volt annak, hogy oda kerültél? Ezt alátámasztaná a kritikán aluli, központozást nagyban mellőző helyesírásod. Meg "nemvolthely", igaz? Á, ne szépítsd, te teljesen indokoltan kerültél oda! Valószínűleg a "normális sulidban" se azért csesztettek, mert te voltál az új Einstein!
16/16 A kérdező kommentje:
A volt sulimban én voltam a legértelmesebb. Mindenki hülye volt. A tanár már első nap bejelentette hogy leszámol a többiek miatt akik bunkók voltak mindenkivel. Úgyhogy ha nem ismersz ne szólj le létszíves.
2013. nov. 17. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!