Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondolnátok egy olyan...

Mit gondolnátok egy olyan srácról akinek ez a kedvenc zenéinek egyike a földön? Adott esetben hajlandóak lennétek-e megismerkedni vele?

Figyelt kérdés

Egész pontosan nem a kedvencem, de érzelmileg mindig nagyon megérint és elvarázsol... Pedig objektvíen "nem nagy szám" (le is fogják gyakni itt páran) de nekem mindig kedvenceim közt marad amíg élek.

De mire következtetnétek ebből? Így ismeretlenül, névtelenül, arctalanul? (érdekel helyesen tippeltek-e).

http://www.youtube.com/watch?v=CWQZ8PEVn7o

#nosztalgia #INFJ #érzelemgazdag #nem tehetek róla sajnos #az ember akit senki sem kedvelt igazán
2014. nov. 19. 00:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
az égvilágon semmit
2014. nov. 19. 04:48
 22/26 anonim ***** válasza:
És a levegőben mi a kedvence? Merthogy amelyik Földre te gondoltál, az nagybetű.
2014. nov. 19. 07:36
 23/26 anonim ***** válasza:

semmi különöset, se nem negatív, se nem pozitív.

én bár soha nem játszottam kb semmilyen játékkal, a legend of zelda soundtrackjeit imádom nagyon.

2014. nov. 19. 12:23
 24/26 anonim ***** válasza:

19f nekem is tetszik ez a zene

hogy mit gondolok? nem tudom különösebben semmit..

2014. nov. 27. 20:40
 25/26 anonim ***** válasza:

21/f vagyok. Én is ilyen zenéket szeretek, Enya-t is szoktam hallgatni meg rengeteg filmzenét.(Avatar(Navis) Transformers) és még sorolhatnám.

Hogy mit gondolok rólad? Azt hogy te is nagyon érzékeny vagy akárcsak én. Talán nem hazudok ha azt írom hogy gondolom te is szeretnéd magadról elhinni hogy jó vagy? És szeretnéd hogy mások is jónak lássanak? Van benned is hőskomplexus? Te is csak azért is visszamennél az égő házba kihozni valakit?:D Én igen. Szeretnéd elhinni hogy a tiszta vagy bár talán te is tettél olyan dolgokat amikre nem vagy büszke de a késztetés megvan arra hogy levakard magadról. Szeretnél különb lenni és különleges. Olyan dolgok után vágyakozol amik egy ismert ember számára sem elérhetőek vagy nem tudunk róla hogy sikerült e nekik. Miközben ezeket hallgatod valami sejtelmes nyugodtságot és jóságot érzel gondolom neked is szoktak közben egy jó résznél a karodon felállni a szőrszálak és bizsergés fut végig a testeden főleg erős érzelmi reakciók alatt amikor nagyon tetszik és nagyon beleéled magad abba amire épp abban a pillanatban csukott szemmel gondolsz. Sokan nem ismerik ezt az érzést pedig olyan jó lenne ha legalább egyszer mindenkinek része lenne benne. Csak divatból hallgatnak zenét kb úgy hat rájuk amit hallgatnak mintha egy szokás lenne egy dekoráció maguk köré. tehát összességében azt gondolom hogy alapvetően jó ember lehetsz és ezt is szeretnéd hallani, ezért is tetted fel a kérdést, megerősítésre vágysz. Kevés ilyen ember van, de nem baj ez. Nem kell mindenkinek olyan nagyon vagánynak lennie. Csak sajnos sokszor az ilyen embereket megpróbálják eltaposni vagy félrelökni az útból, de nem kell engedni, mert benned ennek az elnyomó erőnek a többszöröse lehet ettől még nem vagy gyenge ha érzelmes vagy. Én is hasonló vagyok, plusz reménykedek hogy egyszer jön értem egy Hagrid aki elmondja hogy "Téged már születésed óta számon tartunk":) Az lenne az igazi.

Persze most majd jönnek a kommentek hogy "Te beteg vagy be kéne záratni stb" De igazából annyira nem érdekel.

2015. márc. 22. 01:43
 26/26 anonim válasza:
Utolsó :D te pont leírtad azt amit a tudatalattim próbált közölni velem, én is hasonló vagyok. De nem szabad összekeverni az érzelmest az érzelgőssel (ezt azoknak mondom akik csak beszólogatnak a kérdezőnek) az elöbbi egy jó tulajdonság, de az utóbbi... hááát... néha jó.
2015. ápr. 17. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!