Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondolnátok egy olyan...

Mit gondolnátok egy olyan srácról akinek ez a kedvenc zenéinek egyike a földön? Adott esetben hajlandóak lennétek-e megismerkedni vele?

Figyelt kérdés

Egész pontosan nem a kedvencem, de érzelmileg mindig nagyon megérint és elvarázsol... Pedig objektvíen "nem nagy szám" (le is fogják gyakni itt páran) de nekem mindig kedvenceim közt marad amíg élek.

De mire következtetnétek ebből? Így ismeretlenül, névtelenül, arctalanul? (érdekel helyesen tippeltek-e).

http://www.youtube.com/watch?v=CWQZ8PEVn7o

#nosztalgia #INFJ #érzelemgazdag #nem tehetek róla sajnos #az ember akit senki sem kedvelt igazán
2014. nov. 19. 00:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem nem és nem! Ez nem így működik, nem győzzük hangsúlyozni,hogy nem a zenei ízlés,nem a ferrari,nem a kövérség,nem az egyetem a mérvadó. Nem ettől szeretünk bele bárkibe is. Az összhatás a lényeg na meg,hogy egy adott ember számára legyen tökéletes. Nekem a volt barátom vékony volt,szemüveges, rocker,metált hallgatott mellé stb. Mégis imádtam nem tudom miért megszerettem jó volt a humora,okos volt és kedves. Nekem ez kellett. Lehet más nőnek a pénz számít,szóval teljesen feleslegesek ezek a kérdések. 19/L
2014. nov. 19. 00:32
 12/26 A kérdező kommentje:

Ezt is kedveltem régebben, mert játszottam sokat a Diablo-val, és ez a dal tényleg olyan ami megmarad az ember fejében...

És igen valóban inkább szentimentáls vagyok és a szempontjaim is azok legtöbbször... Ami elég zavaró lehet másoknak.

2014. nov. 19. 00:33
 13/26 anonim ***** válasza:
iiiiistenem, de édes :D megpuszikálnám a pofiján körbekörbe aztán megkérdezném, lehetek-e a barátnője
2014. nov. 19. 00:37
 14/26 anonim ***** válasza:
Kulcsszavak között: INFJ. Jaj ne már megint...
2014. nov. 19. 00:39
 15/26 anonim ***** válasza:

hmm ez mi a tököm?

ez valami játék zenéje? nem lehet hogy,ezzel játszottál és csak azért szereted a zenét? emlékeztet az eltöltött időre,

vagy ez a szám ment mikor kiskorodban megerőszakoltak.

2014. nov. 19. 00:42
 16/26 anonim ***** válasza:
Kategóriákba sorolható egyedi emberek.
2014. nov. 19. 00:42
 17/26 anonim ***** válasza:

16:

Hagyjad, eddig nem képesek elgondolkozni :( Ezt dobta neki a program ami mindent tud róla, ő ilyen.

2014. nov. 19. 00:49
 18/26 anonim ***** válasza:
Lucskos Virgács, olyan érdekesnek tűnsz. Teletrollkodod az egész gyik-et, de közben sanda gyanúm, hogy te egy értelmes ember vagy. Nem küldenél nekem egy képet, hogy mégis ki áll a név mögött? Kíváncsi lettem.
2014. nov. 19. 00:54
 19/26 anonim ***** válasza:

nekem pl ez, és ehhez hasonló soundtrack-ek tetszenek.

kíváncsi lennék ez alapján milyen kép szűrhető le a személyiségemről...

[link]

2014. nov. 19. 01:31
 20/26 anonim ***** válasza:
kocka.
2014. nov. 19. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!