Nem úgy értem, hogy onnantól a homlokára van írva, és ránézésre leszűrhető, hanem a viselkedéséből.
Illetve mennyire látható, ha valaki szabadabb szexuális életet él?
2014. nov. 18. 20:02
1/10 anonim válasza:
facepalm
2014. nov. 18. 20:03
2/10 anonim válasza:
Az első szex alkalmával leszakad a fitymád.
2014. nov. 18. 20:04
3/10 anonim válasza:
^ i was about to say that.
2014. nov. 18. 20:04
4/10 anonim válasza:
Én ugyanolyan töketlen maradtam, úgyhogy ne higgy el semmit, amit a neten olvasol...
2014. nov. 18. 20:05
5/10 anonim válasza:
Persze, hogy látni, a hónaalatt hupilila lesz a bőre.
2014. nov. 18. 20:11
6/10 anonim válasza:
Oszinten nekem hasznalt:)
Sokkal nyugodtabb lettem.
2014. nov. 18. 20:12
7/10 anonim válasza:
Ha meleg akkor első alkalom után nehezen jár és nehezen tud leülni. Egyébként hogy látnád? Ez ember függő, ha változik tőle a viselkdeése úgyse jössz rá hogy mitől változott meg. Ha meg tudnád állapítani mit kezdenél vele amúgy? Mennél az utcán és elemeznéd hogy ki szűz ki nem? :D És utána arra csavargatnád a makkod hogy "úú, ma 5 nemszűz kiszlányt láttam :3", vagy mi? :D
2014. nov. 18. 21:04
8/10 anonim válasza:
Nem igazán. A beszéd módja, a tények ismerete inkább függ össze a tájékozottsággal és a személyiséggel mint a tapasztalattal.
A szabadabb életmód alatt mit értessz? Hogy nem tekint frusztráltan a nemi életére vagy hogy társadalmilag kevésbé elfogadott viselkedésmódokat követ?
Az látszik, ha valaki nincs zavarban, komfortos a testiséggel kapcsolatban.
A szokások pedig pont, hogy nem látszanak. Sokan épp az ellenkezőjére játszanak rá, hogy leplezzék a magánéletüket. Az is nyílt titok, hogy a legbigottabb vallásosak vagy egyéb extrém ideológiát követők közül kerül ki a legbetegebb arcok nagy része.
2014. nov. 18. 21:23
9/10 anonim válasza:
Nekem zöldre változott a bőröm színe az első után és most mindenki tudja rólam, hohy nem vagyok szűz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!