Hány találkozás, (együttlét) után lehet, (lesz) szerelmes egy nő a pasiba?
Figyelt kérdés
Férfi és női véleményre egyaránt kíváncsi lennék. A szexkapcsolatoknál van ennek jelentősége.2014. nov. 18. 15:00
11/20 anonim válasza:
Ez nagy mértékben függ attól, hogy mennyire vagy a csaj esete, és hogy mennyire értesz a nők nyelvén. Mennyire tudod, hogy mit akar hallani? Mennyire tudod adagolni magad? Szóval mindent egybevetve leginkább RAJTAD áll, vagy bukik.
12/20 anonim válasza:
Csakhogy itt annak a finom egyensúlynak a megtalálása a cél, hogy a csaj csak szexet akarjon a férfitől, de ne érezze már annyira tökéletes férfinak, hogy szerelmes is legyen belé, teljes jogú párként vágyjon rá.
13/20 A kérdező kommentje:
tegnap 13:36!
Csak, hogy én nő vagyok.
2014. nov. 20. 20:34
14/20 anonim válasza:
Ha te vagy a nő, nem értem a kérdést. Bele AKARSZ szeretni a pasasba, vagy pont el akarod ezt kerülni?
15/20 A kérdező kommentje:
ma 11:09!
Ezeken már túl vagyok,egyszerűen csak kíváncsi vagyok más emberek véleményére.(Van már némi tapasztalatom,amivel összetudom hasonlítani a helyzeteket.)
2014. nov. 21. 13:49
16/20 anonim válasza:
ha nem akarsz beleszeretni, tartsd magad az egy éjszakához.
17/20 anonim válasza:
és a hogy elé nem kell mindig vessző.
a csakhogy egyben tökéletes.
18/20 Rékcsi válasza:
Az attól függ, h melankólikus, szangvinikus, kolerikus vagy flegmatikus típus (nézz utána)
19/20 anonim válasza:
Nekem egy is elég volt hozzá. (Nem is találkozás, egy óra...)
20/20 A kérdező kommentje:
ma 11:18!
Hát,igen! Gondolom nő vagy.
2014. dec. 20. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!