Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet elérni a lányokná...

Hogyan lehet elérni a lányoknál, hogy ők örüljenek annak, hogy egyáltalán szóba állok velük?

Figyelt kérdés
2014. nov. 17. 13:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor ne védd a nőket, majd ők megvédik magukat, lemerem fogadni még egy álomvilágban élsz a nőkkel kapcsolatban, a valóság meg sokszor az hogy csak egóhízlalóként tekintenek az emberre.
2014. nov. 17. 15:11
 12/15 anonim ***** válasza:
miért gondolod, hogy álomvilágban és miért, hogy védem őket? :D hol olvastad?
2014. nov. 17. 15:14
 13/15 anonim ***** válasza:
#9: Te szerencsés vagy, hogy értesz a nőkhöz. Szerencsés, hogy születésedtől fogva tudod, mi kell nekik, mire vágynak, mit akarnak, és meg tudod adni nekik. :) Ellenben sokunknak még tán nem is az, hogy ez nem megy, hiszen számunkra ez jelentené a mennybejutást, hanem amikor vesszük a bátorságot, hogy mégis megszólítjuk a lányokat (a nem bombanő lányokat, hanem a teljesen hétköznapiasan öltözködő, nem kirívó, nem feltűnő lányokat), hozzájuk szólunk valamit, akár ismerkedés céljából is, vagy akár mert nem tudjuk a boltban elolvasni az apró betűs címkén az összetételt, egyszóval teljesen hétköznapi szituációk sorozata alkalmaival, akkor is elfordulnak, röviden válaszolnak, elintéznek, vagy inkább meg se szólalnak, csak mert nem vagyunk adoniszok, és/vagy nőcsábászok, George Clooney-k, na ezen alkalmakkor ér bennünket a sokadik csalódás, aztán egy idő után feladjuk, és az apró betűs címkés-megkérdezéses esetet elkerülve inkább megerőltetjük magunkat, a szemünket, és megpróbáljuk egymagunk megoldani a problémát, elolvasni azokat. Ilyen apróságokon múlik minden, aztán a sokadik apró dolog után feladjuk. :)
2014. nov. 17. 15:20
 14/15 LeftBehind ***** válasza:
9./.10. Akkor definiáld nekem kérlek, miről ismerszik meg egy normális nő? Én már nem tudom! Több száz elutasításon vagyok túl és akkor még ne is hozzam szóba azokat, akik hülyét csináltak belőlem aztán otthagytak. És egyik se egy kikent, kiöltözött cicababa volt. Sőt még azt se mondhatnám, hogy akár egy közös belső vagy külső jellemzőjük lett volna azt leszámítva, hogy mind hülyébe vett.
2014. nov. 17. 16:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

9es

Én is így vagyok, elbeszélgetek mindegyikkel ezzel nincs gond. Amikor oda jutna, hogy megtetszik, akkor ő mondja azt hogy bocs de nem. Amikor az első mondta, azt mondtam oké, van ilyen, 5. nél is ezt mondtam , 20. nál is ezt mondtam. 100. nál meg azt, hogy bszódjon meg mindegyik. Kedves vagyok, figyelmes velük, és emberszámba se vesznek! Persze azt, aki szexuális töltetű poénokkal traktálja őket nap mint nap, meg akitől elmennek a wc-re sírni, mert úgy felhúzza őket agyilag... na azok után bomlanak, meg futnak. Áldásom rájuk, megérdemlik egymást!

2014. nov. 17. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!