Szerintetek jól sejtem, hogy a lányoknál így lehet vonzalmat elérni?
Én egy félénk, önbizalomhiányos, ronda, nyomi srác vagyok és hát nem merek egy lányhoz még szólni sem, ha tetszik egy lány például a buszon még ránézni sem merek, gondolom mindenki azt gondolja már, hogy b zi vagyok, de akkor sem tudom rávenni magam, hogy adjam a jeleket egy lánynak, hogy tetszik nekem, így lehet észre sem veszik, hogy ők nekem úgy bejönnek, hogy dobog a szívem is vagy közben arról fantáziálok, hogy magamhoz húzom, átkarolom és megcsókolm őket például. Pedig gyakran látok nekem bejövős, néha még szimpinek is tűnő lányt, de sok dolgo van, ami miatt nem merek kezdeményezni, zavar a tömeg, zavar, hogy szar vagyok külsőre, ők meg szépek, gátlásos is vagyok nagyon stb. Nem rég is egy nagyon aranyos és kedvesnek tűnő lány volt a közelemben a buszon és nem mertem még ránézni sem, pedig legszívesebben ismerkedni szerettem volna vele, meg úgy meg is kívántam szexuálisan is már. Arra gondoltam, hogy mi van, ha csak azért nem volt még barátnőm, mert nem is mertem megfogni sem úgy a lányokat. Valahogy gyakran hallok olyat, hogy egy lány azután szeret bele egy fiúba, hogy a srác megsimogatta a vállát vagy megfogta a combját, megölelte stb. Mi van, ha ronda létemre (vagy talán nem is vagyok olyan ronda?) én is kipróbálnám ezt és beválna vagy ez hülyeség?
Persze nem úgy letámadni konkrétam csak ha más jellemű lennék és megmerném szólítani aztán úgy alakulna a dolog megérinteném lehetőleg nem olyan feltűnően stb és vonzódni kezdene hozzám a lány?
De ez csak elmélkedés én sosem merek leszólítani és főleg nem megérinteni vagy megölelni egy lányt, amikor folyton úgy érzem, hogy ronda kis senki vagyok, aki a kutyának sem kell.
küldj képet és eldöntöm van-e baj
amúgy meg társastánc...
Már ne haragudj de én pl nem tűrném, hogy egy félig meddig ismeretlen tapizzon a buszon, még akkor sem ha csak a vállam vagy lábam...:S (a embernek van egy személyes tere amit nem szeret ha átlépik)
A fizikai kontaktus nálam intim dolog, ami csak azután jöhet miután már ismerem valamennyire az illetőt esetleg tetszik is nekem/kívánom...nem pedig fordítva.
Én is ilyen vagyok, mint te, ahogy leírtad, tapizós dolgot leszámítva.
Első barátnő után könnyebb lesz. Elhiheted.
Mondjuk nem ártott volna, ha kort is írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!