Srácok, miért csináltok ilyet?
Öööö... Izé!
Kissé lassú vagyok!
Várjál!
Mi volt a kérdés?
Ezen gondolkodnom kell!
-
Szerinted ez a mechanizmusa?
engem több ember keres neten keresztül, főleg skypeon...én amint tudok válaszolok, általában azonnal...haverom azt tanácsolta, hogy pl a barátnőmnek ne válaszoljak azonnal, mert természetesnek veszi, hogy ugrok neki mint "egy picsikutya"...szerintem ez hülyeség, de ezt mástól is hallottam, hogy nem kell azonnal válaszolni még ha látom is, hogy írt...
én azonnal szoktam válaszolni amint látom, hogy írt...kivéve amikor utána kell néznem, de akkor is írok, csak jelzem, hogy még utána kell néznem a dolognak...
Én pl gyakran játszok közbe, mert erős kocka vagyok :D
Tudja is barátnőm és kicsit se zavarja, ő is sorozatot / filmet néz közbe, és akármikor van kis szünet, akkor írunk egymásnak ( vagy pl amikor csak meghalok és van a respawn idő ( 10 mp - 1 perc ) akkor alt + tab és írok :D
Ez megy egész nap.
Néha meg amikor megbeszélni valónk van, szervezkedünk vagy csak szimplán egymással akarunk csak beszélgetni, akkor meg nem csinálunk közbe mást és órákon át dumálunk.
DE! ( és ez fontos ) ez csak a barátnőmre igaz!
Mások nem érdekelnek annyira, hogy megszakítsam az aktuális időtöltésem, majd írok nekik ha végeztem és eszembe jut!! szóval van akinek 2 nap után válaszolok, de tudják és nincs ebből gond :D
Szerintem ennyi :P
Ja igen ezt kihagytam:
Tekintve, hogy nem jártok ez sztem tök normális ( főleg ha nem jössz be neki, de ne legyen így )
Én pl szingli koromban se nagyon foglalkoztam csajokkal amikor rám írtak, mert 1: vagy nem érdekeltek, 2: akkor is kocka vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!