Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 167 centis pasit, ha nem is...

167 centis pasit, ha nem is jóképű, sem gazdag, akkor milyen nők veszik komolyan?

Figyelt kérdés

Mert lássuk be, hogy ha nem ütöd meg azt a bizonyos szintet, akkor sajnos láthatatlan vagy a csinos lányok számára. Lehet persze teperni meg küszködni, de szerintem időpocsékolás és magadat őrlöd fel hosszú távon.

Én nagyon sok nőnél próbálkoztam már és bár néha összejönnek dolgok (értsd: már van épp mindig kivel szexelnem), de jobbára csak xar nőkkel (mondjuk ki így van sajnos!)...

Van otthon egy orvosi papírom a szekrényben, még a gimiből maradt rám, azon 173 centi van írva. Most így 25 évesen, megannyi küszködés, elutasítás, talpra állás, kulimunka (a nők miatt) után megmértem a magasságomat:

167 cm

Régen azért volt 173 szerintem, mert akkor még többet mozogtam.

2014. nov. 16. 21:25
 1/8 anonim válasza:

"xar" nők jönnek össze, mert "xar" pasi vagy...mit olyan nehézz ebben felfogni?

Értékeld magad egy 10es skálán, és a nőket is....ha 5ös vagy akkor nagyon max egy 7es csajra menj rá, de 3 alá se add( talán Joey Tribiani-tól származik ez az elmélet:D)

2014. nov. 16. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Én soha nem jönnék össze olyan pasival aki alacsonyabb nálam :-(
2014. nov. 16. 21:30
 3/8 anonim válasza:

haaat...tedd lejjebb a mercedet a csinod lanyok kategoriajat illetoen. Vagy nem tudom neked ki csinos lany, de ha a nagyon szep, nagyin csinos es nagyon okos...akkor nem csoda ha nem buknak rad...altalaban ok a magas, jokepu nagyon intelligensrol almodoznak ugy kb. meg 15-20 evig.

kezdj sportolni, mozogni...muvelodj, olvass sokat, legy tajekozott tanulj helyes tarsalgast (némi pszichologiat..legy kepbe a csajos temakkal es meglepoen hamar belebotolhatsz valami igazan kis csinos csajba aki egy figyelmes, erdeklodo muvelt nem tul helyes es nem is gazdag sraccal beeri.

2014. nov. 16. 21:34
 4/8 A kérdező kommentje:

hát mondjuk én 10-es skálán vagyok 6. Mert jo végzettségem van, érdekes és rendes munkám. Jók az életkörülményeim.

Ezzel szemben egy 6-os csaj, meg a punciján kivül nem sok mindent kell, hogy letegyen az asztalra, hogy 6-os legyen. Elég, ha nem ronda és nem dagi.

Namost.

A 6-os nőnek simán elérhető akár a 8-as pasi is, mondjuk az ilyen pasinak csak egy dugásra lesz jo a 6-os csaj.

És ez a dolog meg minden szinten működik, tehát én az ilyen 4-5 csajokat tudom behúzni könnyen. Mivel ők adják magukat könnyen :(

A jó pasiknak meg a 6-os csajok is vidáman borulnak.

Szal az az elszomoritó az egészben, hogy amekkora ribik velem (ugy értem könnyüvérüek) a csufi csajok, a joképüekkel az általam áhitott átlagos csinos csajok épp ugyanolyan könnyüvérüek.

ÉS nekem meg még jobban kéne keresnem, még jobban kéne kinéznem, éveket és nagyon sok pénzt elverni a kondira, ruhákra, és a fájdalmat és küszködést nem is számolom. MIért? Hogy észre vegyenek azok a nők, akik a joképüeknek odadobják magukat.

amugy rosszul mértem, most háttal a falnak állva 170 vagyok. A 167-et szembol mértem.

2014. nov. 16. 21:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Mennyire szánalmas már ez az 1000. önsajnáltatás ...
2014. nov. 16. 21:48
 6/8 A kérdező kommentje:
oké, én nem sajnáltatnám magam, HA az én hátrányos tulajdonságaim miatt nekem mondjuk tovább tartana egy nap 2-3órával illetve többet élnék 20 évvel meg több energiám lenne, mint a jóképünek született embereknek, hogy behozhassam a lemaradásomat.
2014. nov. 16. 21:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez a "xar nő", ez csúnya volt. Xar nő nincsen! Legfeljebb neked nem tetszik, valakinek az még lehet értékes.
2014. nov. 17. 10:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, lehet, hogy maradi vagyok, de nekem sosem számított a pasi magassága. 168 cm magas vagyok és volt már alacsonyabb pasim is, egyáltalán nem ezen múlik. És nem, nem vagyok xar nő. :)
2014. nov. 17. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!