167 centis pasit, ha nem is jóképű, sem gazdag, akkor milyen nők veszik komolyan?
Mert lássuk be, hogy ha nem ütöd meg azt a bizonyos szintet, akkor sajnos láthatatlan vagy a csinos lányok számára. Lehet persze teperni meg küszködni, de szerintem időpocsékolás és magadat őrlöd fel hosszú távon.
Én nagyon sok nőnél próbálkoztam már és bár néha összejönnek dolgok (értsd: már van épp mindig kivel szexelnem), de jobbára csak xar nőkkel (mondjuk ki így van sajnos!)...
Van otthon egy orvosi papírom a szekrényben, még a gimiből maradt rám, azon 173 centi van írva. Most így 25 évesen, megannyi küszködés, elutasítás, talpra állás, kulimunka (a nők miatt) után megmértem a magasságomat:
167 cm
Régen azért volt 173 szerintem, mert akkor még többet mozogtam.
"xar" nők jönnek össze, mert "xar" pasi vagy...mit olyan nehézz ebben felfogni?
Értékeld magad egy 10es skálán, és a nőket is....ha 5ös vagy akkor nagyon max egy 7es csajra menj rá, de 3 alá se add( talán Joey Tribiani-tól származik ez az elmélet:D)
haaat...tedd lejjebb a mercedet a csinod lanyok kategoriajat illetoen. Vagy nem tudom neked ki csinos lany, de ha a nagyon szep, nagyin csinos es nagyon okos...akkor nem csoda ha nem buknak rad...altalaban ok a magas, jokepu nagyon intelligensrol almodoznak ugy kb. meg 15-20 evig.
kezdj sportolni, mozogni...muvelodj, olvass sokat, legy tajekozott tanulj helyes tarsalgast (némi pszichologiat..legy kepbe a csajos temakkal es meglepoen hamar belebotolhatsz valami igazan kis csinos csajba aki egy figyelmes, erdeklodo muvelt nem tul helyes es nem is gazdag sraccal beeri.
hát mondjuk én 10-es skálán vagyok 6. Mert jo végzettségem van, érdekes és rendes munkám. Jók az életkörülményeim.
Ezzel szemben egy 6-os csaj, meg a punciján kivül nem sok mindent kell, hogy letegyen az asztalra, hogy 6-os legyen. Elég, ha nem ronda és nem dagi.
Namost.
A 6-os nőnek simán elérhető akár a 8-as pasi is, mondjuk az ilyen pasinak csak egy dugásra lesz jo a 6-os csaj.
És ez a dolog meg minden szinten működik, tehát én az ilyen 4-5 csajokat tudom behúzni könnyen. Mivel ők adják magukat könnyen :(
A jó pasiknak meg a 6-os csajok is vidáman borulnak.
Szal az az elszomoritó az egészben, hogy amekkora ribik velem (ugy értem könnyüvérüek) a csufi csajok, a joképüekkel az általam áhitott átlagos csinos csajok épp ugyanolyan könnyüvérüek.
ÉS nekem meg még jobban kéne keresnem, még jobban kéne kinéznem, éveket és nagyon sok pénzt elverni a kondira, ruhákra, és a fájdalmat és küszködést nem is számolom. MIért? Hogy észre vegyenek azok a nők, akik a joképüeknek odadobják magukat.
amugy rosszul mértem, most háttal a falnak állva 170 vagyok. A 167-et szembol mértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!