Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak? (meleg)

Mit csináljak? (meleg)

Figyelt kérdés

Nagyon bejön egy fiú, talán már-már szeretem is.

De az a probléma, hogy valószínűleg ő hetero (volt barátnője), ezért felesleges próbálkoznom.

Nem akarok teljesen beleszeretni, mert felesleges.

De, hogy kerüljem ki ezt???

Egyezik a baráti körünk is, tehát nem sehogy sem tudok tőle "eltávolodni".

2014. nov. 16. 15:43
 1/2 anonim válasza:
Hát szerinted van benne valami? Mert ha azt látod full hetero akkor sokra nem mehetsz vele. :S
2014. nov. 17. 15:47
 2/2 anonim válasza:

A legtöbb ember (és az állatvilág egy része) természetes közegben alapvetően biszexuális beállítottságú, megfelelő kontextusban vonzalmat érezhet mindkét nem iránt.

A társadalom kényszeríti rá soksok emberre a bináris hetero szerepet.

Attól még hogy volt barátnője lehet esélyed, egyrészt sok aktív bi, másrészt nekem is volt barátnőm.

Ha iskolások vagytok és egyezik a baráti körötök, próbálj intézni egy olyat hogy részegen ketteseben legyetek, és a téma már is világosabbá válhat. Szerintem legrosszabb eseteben kínos lesz, de akkor még akkor is tehetsz úgy mintha csak vicceltél volna vagy valami, egy próbát megérhet.

2014. nov. 18. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!