Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » (Meleg kérdés) Miért kell ez...

(Meleg kérdés) Miért kell ez a ismerkedés színjáték?

Figyelt kérdés

Most már komolyan meg kell kérdezzem, mire jó ez az egész "ismerkednék" dolog, mikor úgyis csak az a célja hogy egy lyukat találjon magának az illető. Nem lenne egyszerűbb kiírni hogy "b*sznék, jön valaki?" és akkor ezek az emberek egymást megtalálják de nem rabolják az olyanok drága idejét mint én?

Már meg sem kérdőjelezem hogy miért nem tud sok ember mást a szexen kívül, ilyen az emberiség egyszerűen, mintha mindenki valami világvégétől félne és ezért gyorsan annyit akar d*gni amennyit még lehet. És minő véletlen, pont ezek az emberek szoktak lenni akik rendszeresen nyilvánosan másznak egymásra, és ez alapján ítélik el mások az olyat is mint én, hát csak gratulálni tudok. 19/F

2014. nov. 16. 08:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Van benne valami :) de nyugodj meg, te is megfogod találni az igazit..

19/f

2014. nov. 16. 09:05
 2/5 anonim válasza:
nemrég én is kiírtam egy ilyen kérdést, de 15 évesként még nem csak a szexre hajtok. Inkább a kapcsolatra ;)
2014. nov. 16. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha a világvége nem is, de a "negyedik X" közelg... És onnantól drasztikus éghajlatváltozás, a meleg nyár hideg télbe fordul...

bennem is felmerültek a kérdező aggályai, de ha belegondolunk... Hogy lehetne másképp? Írsz neki a neten, hogy "Én érzelmes kapcsolatot akarok" - "Én is, nahát! Akkor leszünk érzelmes kapcsolatban?" - "Ahaa" ? Mi az, hogy komoly kapcsolatot keresel?? Azt az ember nem keresi, hanem kialakul valakivel. Keresni csak szexpartnert lehet hatékonyan. Életed szerelmét megtalálni a neten nem mindennapos dolog, keveseknek sikerül. (Pl nekem :D És bizony kellett rá a "drága" időm ráfordítása, nem úgy megy, hogy 5 perc alatt kiválasztod a megfelelő önéletrajzot. Az megint csak a szexpartnerkeresés sajátja...)

2014. nov. 17. 09:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Hmm ez nagyon bölcs gondolat 3-as, nekem is van mit átértékelni ezzel az egésszel kapcsolatban. Legbelül talán tudom is hogy mi a megoldás, ezért keresek inkább barátokat, tornyot sem lehet rozoga oszlopokra építeni.
2014. nov. 17. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért,mert vannak akinek ez a korosztály jön csak be,mint te,kérdező.És őket még nem lehet olyan könnyen rávenni a csak szexre:)

Ezért kell a kamu felvezetés.

2014. nov. 18. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!