Lányok, ha egy fiú MMA-zik (ketrecharcol), akkor az ellensúlyozza azt, hogy alacsony?
Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 15:25
2/13 anonim válasza:
Ez a kérdés sem kevés sebből vérzik... de már megszoktuk.
3/13 anonim válasza:
Imádom a ketrecharcos fiúkat. <3
5/13 anonim válasza:
H jon ossze a ketto?
De az jo h ketrecharcol:))
6/13 anonim válasza:
Én sem vagyok valami magas: 174cm és 17 éves.
De mindig akad valami csaj.. Saját méreteidhez keress :)
7/13 anonim válasza:
Persze, nem elég, hogy alacsony, még legyen karfiol füle is!
8/13 anonim válasza:
Na, ez a kérdés engem is érdekelnek a válaszok! Köszi, hogy feltetted! Most kezdem majd az MMA-t vagy valami hasonlót. Bár nem vagyok alacsony (173 cm), igaz magas sem...
9/13 anonim válasza:
az MMAhoz nyilván kell fizikum, de és nem olyan sok, én nem tudnék felnézni egy olyan pasira, aki ilyenben éli ki magát. A box, stb az más, de a ketrecharc nekem egy ész nélküli "harc"nak tűnik
10/13 anonim válasza:
egyébként sok lány alacsony, így nekem pl a 170 centis magasság is tökéletes, én csak 158 vagyok :S
amúgy a ketrecharrcal nincs bajom, csak akkor ha az illető egy izomagyú, persze ha ez az eset nem áll fenn, akkor felőlem azt csinál a pasi amit akar
ja és előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!