Ha egy férfi alacsony, de ki van gyúrva, akkor az ellensúlyozza a magasságát?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 14:44
1/13 A kérdező kommentje:
Pl.Lee Priest 162 cm
2014. ápr. 26. 14:45
2/13 anonim válasza:
Ha arányosan izmos, akkor az lehet esztétikus. Viszont szerintem az már inkább groteszk, amikor valaki alacsony és mellé még széles is, mert annyira kigyúrt. Szerintem egy alacsonyabb legyen inkább szálkás, mert az optikailag nyújt, míg a kigyúrt az szélesít, tehát még inkább összenyomja vizuálisan az illetőt.
3/13 anonim válasza:
Valamennyire igen,csak ott vigyazni kell mert hamar aránytalan lehet
Nekem is van olyan ismerősöm aki olyan 170 centi és még 2 éve se edz de mar kezd torzul kinézni..
4/13 A kérdező kommentje:
Mert pl.olvastam olyat,hogy azért szeretik a lányok a magas pasikat,mert biztonságban érzik magukat mellette.
2014. ápr. 26. 14:58
5/13 anonim válasza:
Igen. Én pl egy magas vékony srác mellett kevésbé érezném magamat biztonságban, mint egy alacsonyabb izmos srác mellett. De ne legyen kigyúrt mert az már más kategória.
6/13 anonim válasza:
Az eszével, értelmével jobban ellensúlyozná a magasságát.
7/13 anonim válasza:
Ha biztonságot akarok akkor kutyát tartok, vagy fegyvert magamnál, nem pasit. Megnéztem ezt a Lee-t, rettentő ronda, semmi gond azzal ha alacsony egy pasi, sokkal jobb mintha alig érném fel mert olyan magas... de ha izomagynak néz ki az ijesztő, és nem biztonságban érezném magam hanem félnék tőle.
8/13 anonim válasza:
Egy férfi akkor néz ki jól, ha szálkásítva van, akár magas, akár alacsony. Nekem egyáltalán nem tetszenek a lufi bicepszű, hegyomlás nagyságúra gyúrt figurák.
9/13 anonim válasza:
Szerintem még rosszabb, ha alacsony és kigyúrt is. Ezt a Lee-t én is megnéztem, számomra nagyon visszataszító, gusztustalan.
10/13 anonim válasza:
Nyilván jobb mint ha alacsony és még gizda is, de ennyire senki ne legyen kigyúrva mint amit linkeltél, ez alacsonyba és magasba is groteszk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!