Miért csinálta ezt?
Nem tagadom, a tortentek utan is csak ra tudok gondolni, pedig nem tartozik az idealjaim koze.
19L vagyok, a srac 26. Buliban talalkoztam egy sraccal. ( egy bizonyos szakteruletu/vegzettsegu pasikert oda vagyok) megkerdezte, hogy en hol dolgozom vagy tanulok. Elmondtam h egyetemista vagyok es ez tanulom, utana visszakerdeztem, hat olyan vegzettsege van amitol en szo szerint beajulok. Mondtam is neki h ok a gyengeim (belatom ezt nem kellett volna). Tobbszor is felt, hogy otthagytom ot, mikor mondtam hogy kimegyek a mosdoba. Tobb alkalommal is meghivott italra, egyet el os fogadtam, mert tetszett. A volt kapcsolatairol beszelt, en is egy tobb evesen voltam tul, igy errol beszelgettunk. Tobbszor is kozel hajolt hozzam, hogy megcsokoljon, de elmondtam neki, hogy nalam ez nem igy mukodik. Kesobb kiderult h Becsben dolgozik. Elhivott vacsorazni meg aznap, de en kifejtettem neki, hogy nem vagyok hozzaszokova, hogy egy komplett vacsorara meghivjanak (mert tudtam h neki van penze dogivel, de nem szerettem volna kihasznalni). Rendesen illemtudoan viselkedett, sokat tancoltunk, hazafele menet szetvaltak utjaink, mondta h menjek fel hozza. Termeszetesen nemet mondtam, ez esetben taxit akart nekem hivni. Kicsit huztam az agyat, de nem engedtem neki, ne szorja igy a penzet. Meg a buliban kerte h jeloljem be magam az o fb-jarol. Masnap visszajeloltem, meg 2 napig nem irt ram. Soha nem csinaltam ilyet, nagyon maradi vagyok ilyen szempontbo, de rairtam, hogy hogy van. Azonnal visszairt h jol mostmar igen ( mert beszeltuk h sokat autozott ide). Rogton ez utan elhivott engem, es mondta h majd masnap egyeztetunk. Masnap nem irt, az utani napon (mikor elvileg talalkoztunk volna) irta h bedoglott a kocsija. Erre irtam valami semleges valaszt. Meg 2x eljatszotta ezt velem. Reg elhajtottam volna, ha nem tetszett volna annyira. Olyan szepen tudott bokolni, annyira intelligens volt, hogy csak lestem, teljesen beleszerettem. Majd egyszer ir, hogy most itt van xy helyen, osszefuthatnank(este8kor).. Nem is irtam vissza, de nem latta, hogy en lattam volna, mert popnt annyit kijelzett a telefonom, masnap irtam neki h hagyjuk abba ezt a huza vonat, nem ertem ez mire jo, ha szeretne velem talalkozni akkor azz beszeljuk meg, ha pedig nem, nincs mirol beszelni. Nem szo szerint ezt irtam le, dde valahogy igy volt. Mondta h igazam van ne haragudjak, csak annyira reg volt itthon Magyarorszagon es nagyon so teendoje van, es ha jovoheten szabad, ir nekem es megbeszeljuk, ha nekem is jo igy. Visszairtam hogy oke, de tudtam ebbol semmi sem lesz.
Sok sraccal talalkoztam azota, de senki sem tetszett annyira, mint o. Lassuk be, eleg bunkosag volt amit csinalt, es a mai napig nem ertem miert tette ezt.
Meg nyar vegen tortent, azota gondolok ra, magasm sem ertem mit. Miert volt ez jo neki? Miert hivott el ha nem akar talalkozni? Eleinte egy vacsorara hivott meg.. Nem hiszem h le akart volna fekudni velem. .
Ja es vagy 5x elhangzot, hogy en rettentoen fiatal vagyok. Egyaltalan nem olyan srac volt, aki csak ugy lefekteti a csajokat, nem ertem.
Es mikor. Buliban eltoltam magamtol es kozoltem vele, hogy en nem vagyok ilyen lany, nagyon helyeselte, es beszelgettunk arrol is, mennyi konnyen kaphato lany van, es milyen borzalmasnak talalja ezt. Ezert nem gondolom h arra kellettem volna csak neki.
Elnezest a fogalmazasomert es az ekezet nelkuli gepelesert, telefonrol vagyok.
Egy ilyen típusú fiú általában több lánnyal is ismerkedik egyszerre, így ha egy valamiért nem jön össze, akkor leszarja és jön a következő.
Hogy miért csinálta ezeket, azt nem tudom. Valamiért nem érdekelted annyira, hogy komolyabban foglalkozzon veled. Akkor ott nem mentél fel hozzá, így innentől fogva ennyi volt.
Később pedig tervben voltál, de valószínű, hogy egy jobb csajt tudott leszervezni magának aki hajlandó is lefeküdni vele, így őt választotta inkább. Így értelemszerű, hogy a valós okot nem fogja az orrodra kötni.
1: Ügyesen manipulált.
Igen, en is ezen gondolkoztam utana, hogy szerintem nem erdekeltem annyira, de akkor nem ertem, hogy minek hivott el fb on kb 3x4x ..
Azota sem birom elfelejteni, annyira tetszett/tetszik.
3: -> 2: "Később pedig tervben voltál, de valószínű, hogy egy jobb csajt tudott leszervezni magának aki hajlandó is lefeküdni vele, így őt választotta inkább."
Több lábon szeret állni. Mások is voltak, csak semmi nem biztos így gondolta ha a többi csaj nem jön össze, akkor jó leszel te is.
2 és 5 folyt. Igazából lehet ezt a típusú férfit utálni és minden alapotok is megvan rá, de sajnos a mai világban ahhoz, hogy a nők ne vegyenek minket teljesen hülyére, ez a hozzáállás szükséges.
Én egyszer eljátszottam azt, hogy normális voltam egy lánnyal. Együtt voltunk három évig és a végén gyakorlatilag velem törölte fel a padlót. Egyenlő társként kezeltem és ez oltári nagy hiba volt.
Igazából az olyan típusú srácoknak áll a világ, amilyennel te is találkoztál, kérdező.
Tudom, hogy ez egy 0%-os válasz, de ez a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!