Akiknek társkeresőn nem ment, életben sem ment? Vagy máshogy volt?
Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalata van? Mondjuk ment neki az életben, de társkeresőn nem? Vagy megy életben + társkeresőn, VAGY nem megy életben + nem megy társkeresőn?2014. nov. 15. 18:59
1/3 anonim válasza:
Nekem pl. sem az életben, sem a társkeresőn nem megy.
Elég rossz érzés, sokszor már úgy érzem nem kellek senkinek, de ezt a dolgot megcáfolja az a tény, hogy számtalan barátnőm volt már, most csak egyszerűen nem megy. :)
2/3 anonim válasza:
Nem ment, mert nem voltam elég magabiztos. Csak levelezgettem, de soha senkivel nem próbáltam annál tovább vinni a dolgokat, így a levelezések elhaltak idővel. Élőben még nem próbálkoztam soha. Ami biztos, hogy nem a társkereső hibája, hogy én béna voltam.
3/3 anonim válasza:
Nem ment élőben, aztán regisztráltam társkeresőre, de ott se ment. Ennyi!
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!