Aki facen népszerű, az a való életben is?
Egyáltalán nem.
Egy lány kirak egy cicanacis pucsítós képet és a 3000 ismerőséből 1000 már lájkolja is. Ezekből ismer kb. 10-et. Na szerinted mennyire népszerű a való életben?
A facebook és a számok nem mérvadóak.
Szerintem igen.
Egy csendes,nem helyes fiúnak nem fogja 50 lany lajkolni a dolgait.
Igen is meg nem is :D
most ismerek egy csajt, a "fészbúúkon" kb van 300 like a képein... tökre csinos meg szép (beállított képek, retusa stb) és a neten veri magát meg haronlók, kis plázaribi - , de az életben meg csak egy szürke senki... szóba nem mer állni senkivel, csendes...
pl itt vagyok én F, a neten szinte senki vagyok :D 300 ismerős és a össz-visz 30-35 like :D
- de a való világban sokkal több ismerősöm, barátom van és egy kib4szott zorall gyerek vagyok ;) , mivel nem a neten élem az életem :D
Persze, a Facebook a valóság maga.
A Gyakorikerdesek.hu-n pedig minden második kommentelőnek 20 centi fölötti borkija van, a többieknek 14 alatti.
Higgy el mindent, amit a neten olvasol. Csak védekezz az sztb-k és a gyerek ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!