Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha megbántunk egy nagyon...

Ha megbántunk egy nagyon makacs embert és ő a fejébe veszi hogy soha többé nem fog velünk beszélni, akkor az a soha többé tényleg az életben soha többét jelent?

Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 17:23
 1/8 anonim válasza:
Magamból kiindulva: igen.
2014. okt. 31. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Simán előfordulhat :D

Én 36 évem alatt eddig 4 embert raktam "ebbe a dobozba", és jelenleg egy 5. van függőben :DDDDDD

Velem baromi nehéz összeveszni, de van akinek nem, hogy sikerült, de tudott úgy megsérteni, hogy tényleg soha többé

2014. okt. 31. 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Én most jártam így egy lánnyal... mivel szabályosan rosszul vagyok, ha csak meglátom, így kénytelen vagyok így tenni. De ez azért van, mert csúnyán megbántott, amikor pedig rendezni akartam ÉN a dolgot, válaszra sem méltatott, ergo meg is alázott. Szóval ha csak nem kér bocsánatot, én nem fogok a közelébe sem menni, de még csak köszönni sem.

Ennyire nem sok ember tud megbántani...

De soha nem mondom, hogy soha. Kivéve mikor igen.

23/F

2014. okt. 31. 17:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Nagyon pontosan leírtad mit érzek én is.

Köszönöm!

2014. okt. 31. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Úgy jártam mint #3, csak tőlem bocsánatot se merjen kérni mert pofont kap ököllel.
2014. okt. 31. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:
#5: Nos én mindig nyitott vagyok rendezni az ilyen vitákat, mert az a legjobb mindenkinek. Lehet Te is jobban éreznéd magad, ha bocsánatot kérne tőled, nem? Nem jó "ölelgetni a sérelmeket". De én nem leszek ez ügyben a lánynál kezdeményező, az is biztos.
2014. okt. 31. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nem mindenki képes belátni, hogy most itt lenne az ideje egy bocsánat kérést megejteni. Nekem első dolgom volt felé, de ez nem volt kölcsönös. Ez van.

Én sem szeretem az ilyesmit, nem vagyok haragtartó, de a tüskét azt ki kell húzni akárhogyan is.

A legszebb, hogy arra nem hajlandó a korrektség jegyében, hogy bakker üljünk már és beszéljük meg, állítólag felnőtt emberek vagyunk. De nem.

Ilyen emberrel van miről vajon? Tovább kell menni és kész.

2014. okt. 31. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:

6!

Én nagyon jóban voltam vele évekig. Többször eljátszotta velem ugyanazt a sz#rt és még most tesz rá egy lapáttal. Az ilyenen már mit bocsássak meg? Inkább nem foglalkozok vele azt menjen a levesbe.

2014. nov. 1. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!