Nők ez hogy megy nálatok?
Figyelt kérdés
szóval ha párkapcsolat céljából vagy csak úgy az izgalom kedvéért ismerkedtek akkor egyszerre több férfival is beszéltek és akkor kiválasztjátok idővel a legmegfelelőbbet vagy hogy? :D szóval előfordulhat olyan hogy van egy srác akivel akartok valamit de közben a képbe jön egy másik, ilyenkor hogy küldenétek el és melyiket? :) lehet kicsit ködösen fogalmaztam de azért remélem érthető, a válaszokat előre köszi :) 24/f2014. nov. 15. 10:15
1/4 anonim válasza:
Van, aki egyszerre több emberrel ismerkedik, és van, aki csak egyre koncentrál. Ez emberfüggő, nem pedig nem függő.
2/4 anonim válasza:
én azt tapasztalom amég nincs egy fix srác addig többel is ismerkednek ha ugy alakul azt már csak embere válogatja hogy valaki azután se áll le a többivel.
3/4 anonim válasza:
Pont ugyanúgy megy, mint a fiúknál. Mindenki másképp csinálja :)
4/4 anonim válasza:
én egyszerre csak eggyel szoktam ismerkedni. egy férfira is nehéz odafigyelnem, többre képtelen vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!