Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hívjam el randizni?

Szerintetek hívjam el randizni?

Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés, de azért felteszem. Két hete ismertem meg egy leányzót az évfolyamomon, azóta egész sokat beszélgettem vele, sok közös témánk volt, úgy tűnt élvezi a társaságom. De ha úgy érzem, hogy elhúzódik amikor közeledni próbálok és így most elbizonytalanodtam. Sok csalódás ért a múltban és nem szeretnék megint hülyét csinálni magamból. Hívjam el szerintetek, vagy ne?
2014. nov. 15. 02:43
 1/5 anonim ***** válasza:

ha ilyen kis nyuszi,akkor ne hívd el direktben.

viszont a nélkül,hogy randira hívnád,ülj be vele suli után a fagyizóba,vagy menjetek el moziba,kísérjen el valahova téged.

az ilyen kis tökkel ütött csajok nem is vágják,hogy ez bizony randi és már nyomulhatsz is,ott a lehetőség tálcán.

míg ha normális randira hívod,akkor az ilyen nyuszik gyomorgörcsöt kapnak előtte,aztán lemondják a fenébe az egészet inkább.

2014. nov. 15. 02:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Hogy érted, hogy elhúzódik amikor közeledni próbálsz? Hogy próbálsz közeledni?

Talán nem akar pasit most magának, vagy csak korainak tartja a közeledést, de attól is függ, milyen jellegű az a közeledés.

2014. nov. 15. 02:51
 3/5 anonim ***** válasza:
1-es, először én is ezt akartam tanácsolni, de lehet, hogy csak barátként tekint a csaj a kérdezőre. Azért húzódozik, mert nem tetszik neki külsőleg. Egy ilyen nem randi randin nagyon pofára lehet ám esni az ilyen lányoknál.
2014. nov. 15. 02:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Én magam sem tudom igazán mit értek alatta pontosan, csak egy ilyen furcsa érzés... PL: ha közel kerül a kezem az övéhez, mintha direkt egy kicsit távolodna... Ami szerintem nem jó jel.
2014. nov. 15. 03:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát tényleg nem jó jel.

Azt jelenti, hogy nincs meg a kémia. Vagy nagyon félénk. De én inkább az elsőre tippelnék. Adj még neki időt. Hát ha mégis a második.

2014. nov. 15. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!