Hívjam el randizni, vagy írjam le neki facebookon, hogy tetszik?
Van 1 lány akit még csak 1 hónapja (ismerek), és nagyon megtetszett, facebookon néha beszélgetünk, de, hogy mondjam el neki, hogy megtettszett. Csak szimplán írjam neki, azt, hogy Szia lenne kedved eljönni velem moziba? (Tehát randira hívni). Vagy írjam le neki mindjárt facebookon, hogy mennyire tetszel, és szeretnélek jobban téged. Vagy inkább ezeket a randin kéne?
14/F
Szerintem csak hívd el, a többit majd megbeszélitek személyesen. :)
Így legalább az ő reakcióját is egyértelműen látni fogod és nem lesznek utólag kétségeid.
23/N
Leirhatod neki facen, ami sokkal "egyszerűbb", mivel kevésbé izgul az ember, viszont az sokkal személytelenebb, plusz ha elfogadja a randira hívást, ott már lehet sejteni valamit az ő részéről is. Elég majd a randin elmondanod neki az erzeseidet
16/F
Szerintem hívd el randira. Ha igent mond akkor valószínűleg te sem vagy közömbös a számára. A facebook személytelen.
Én jobban örülnék egy randinak személyesen, mint egy facebook beszélgetésnek...
13/L
Semmiképpen ne facebook-on közöld vele , mert az nagyon ciki! Legyen bátorságod kiállni elé , és közölni vele. Biztos értékelni.fogja :)
15/l
Szerintem ne Fb-on írd neki. Sokkal jobb személyesen, vagy ahogy te írtad csak hívd el egy randira és azon mond el neki.
Személyes és barátnőim tapasztalata alapján sokkal inkább komolyan vettük eddig azt a fiút/pasit aki a szemünkbe mondta nem csak "elküldte FB-on egy szívvel és mosolygós smiley-val".
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!