Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak? Lánnyal kapcsol...

Mit csináljak? Lánnyal kapcsolatos ügy.

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy lányba. Facebookon már beszélgettünk sokat, és akart velem a valóságban is találkozni, de én akkor nem mentem bele (bevallom nem vagyok egy helyes gyerek). Tovább ment ez a beszélgetés facebookon. Természetesen összeszedtem bátorságom és én is akartam vele már találkozni. )Vagyis én tudom, hogy ő kicsoda a valóságba, de szerintem ő nem tudja ki vagyok.) Bele is egyezett, de nem tudott eljönni, mert fájt a háta és előbb hazament. Másodszorra viszont én nem mentem oda hozzá az osztálytársaim miatt (olyanok mit az ovisok), mert állandóan a nyakamon lógtak :( . Elmeséltem neki egy sztorit, amiért nem mertem odamenni hozzá, ezt ő meg is értette, és kiderült, hogy vele is megtörtént. Ezek után még volt pofám 3x is elhívni, de mire odaértem, addigra eltűnt.... Természetesen ezt is megértette, de azóta nem nagyon akar visszaírni facebookon. Nagyon bunkó lenne 4x is meghívni? Vagy mit csináljak?

Ui.: én: 16/F

Ő: 18?/L

2014. nov. 14. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne add fel,lehet hagyod elmenni a nagy Ő-t!Nyugodtan hívd!
2014. nov. 14. 20:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Dugd meg!
2014. nov. 14. 20:20
 3/3 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Köszi

2. válaszoló: Anyádat már sikerült, most te következel :D

2014. nov. 14. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!