Megismerkedtem par napja egy lannyal, aki epp szakitas utan
van, mit tegyek (bovebben lentebb)?
Figyelt kérdés
Szoval, par napja megismerkedtem az egyetemen egy edes, aranyos lannyal.A baj csak az, hogy szakitas utan van.Voltunk bulizni is, ahol szerintem erzheto volt a kemia, rengeteget tancoltunk....szoval szerintem bejovok neki. Egy picit be is csiccsentett, de nem volt veszelyes.Buli utan azt mondta h ne vegyem ot komolyan, meghogy nehez most neki. En kertem tole egy eselyt, hogy ismerjem meg, szerintem egy eselyt meger ez.Harcolni akarok ezert a lanyer. Mit szoltok, mit kene tennem?Megeri egyaltalan strapalni magam rajta?
A harc alatt én azt értem, hogy mindent megakarsz azért tenni, hogy összejöjjetek. Ez tuti taszítani fogja, pláne egy friss szakítás után. Légy laza,keresd a társaságát aztán ha úgy alakul a dolgok maguktól fognak történni.
2014. nov. 14. 16:07
3/7 anonim válasza:
Megéri, ez hízelgő a lányoknak. Sok sikert hozzá. Apropó, ne légy tolakodó, és tiszteld!
2014. nov. 14. 16:07
4/7 A kérdező kommentje:
Zavarban voltam, igen eleg hulyen hangzik, de nem szerettem volna csak ugy befejezni ezt az egeszet.Annal tobbet jelent ez.Meg ha nehez ido is ez most neki...
2014. nov. 14. 16:08
5/7 Big Poppa válasza:
kivalloan csinaltad eddig:)
mondd meg neki hogy ha barmi kell ottleszel (es tenyleg legyel ott ha hiv, mert ilyenkor minden kis sz art felfujnak a lanyok) mellesleg meg 1-2hetig csak beszelgess vele, ameddig lemegy ez a szakitas trauma, aztan meg hivd el randizni...mondd el neki hogy mit erzel (de szerintem te ezt mar tudod)
addig is csinalj ugy hogy lassa hogy harcolni fogsz erte, pl. ha meg vagytok hivva egy buliba, es neki nincs kedve menni, akkor ottmaradsz vele es beszelgettek osszebujtok stb..
2014. nov. 14. 16:10
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat.(akar hiszitek, akar nem, nagyon jol esnek ilyenkor ezek az epito kommentek :) ) Big Poppa, ebben az 1-2-3 hetes beszelgetesbe milyen a gyakorisag?(heti 2-3? ) amugy itt szoba johet a chateles, sms-ezes is? :)
2014. nov. 14. 16:14
7/7 Big Poppa válasza:
kerdezo: azthittem mar elkerted a szamat...:D nekem az elso dolgom hogy elkerjem a szamat a nap vegen
szoval igen , kerdd el es Minden reggel ird neki hogy "Jo reggelt gyonyorum" (na jo az hogy gyonyorum az meg sok lenne) de koszonj neki minden reggel, es kerdezd meg milyen napja volt, flortolj kicsiket...aztan ha nagyon nincs mirol beszelnetek, mondd azt hogy menned kell valahova (hogy nehogy azt higyje hogy csak eddig tudtatok beszelni), de szerintem nem lesz ilyen problema...
irhatsz privatba is hogy hogy megy es meg tudok is segiteni, ha bovebben leirod...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!