Hová tűntek a normális nők?
Egyszerűen nem értem a mai nők elképzeléseit. Szinte mindegyik egy hollywood-i agyonromantikázott filmként, vagy egy Disney rajzfilmként képzeli el a férfivel való ismerkedést.
Emellett egymásnak ellentmondó feltételeknek kell megfelelnie a férfinek: legyen határozott, de engedjen neki, adjon neki szabadságot, de terelgesse is, legyen normális, de bunkó is, legyen macsó és hűséges egyszerre, legyen laza és komoly egyszerre, fingjon rózsaillatút és hugyozzon parfümöt.
Persze az is alap, hogy elég komolyan ki legyen gyúrva és extra helyes arca legyen. Mellé egy városi terepjáró csak ráadás...
"Egyáltalán nem csak a pirított plázaribizlikre jellemző ez."
De, többnyire azokra.
Nem tudom te milyen embereket és hol ismersz meg de rám ezek mondjuk így nem igazak egyáltalán.
Kicsit rosszul értelmezel szerintem pár dolgot például a határozottság nem tudom miért az engedékenységnek a párja vagy a normális és a bunkó sem tudom milyen viszonyban vannak nálad.
Mondjuk nálam a határozott pasi nem töketlen, és tudja mit akar, és tud hozni döntéseket anélkül, hogy komoly zűrzavar kerekedne a fejében.
Ezt a tulajdonságot akkor is szeretem ha ezt velem szemben érvényesíti mert férfias.
Bunkó lehet egy pasi aranyosan vagy pedig nem, de az aranyos bunkó tud normális is lenni általában csak játsza az agyát. A valódi ostoba bunkókat pedig messziről kerülöm... Na mindegy gondolkozz el ezen.
22/N
Anno tiniként voltam ilyen, de aztán úgymond kinőttem belőle, sokat tapasztaltam az élettől.
Mostanra és az évek alatt, már tisztában vagyok/lettem magammal is és azzal is, mit akarok/szeretnék, és 3 éve megismerkedtem a Párommal, együtt építjük a jövőnk, Ladája van, és szerintem nagyon jó autó, gyerekkoromban a papámnak Zsigulija volt. Már nincsenek ilyen elszállt elvárásaim, mint tiniként, néha jót mosolygok az akkori énemen. Igaz nem bántam meg semmit, azok által is fejlődtem, kaptam azért jó pár pofont is az élettől, de ami nem öl meg erőssé tesz.
Páromban megtaláltam mind azt, amit eddig keresetem a férfiban.
Azt tudom mondani, hogy azért ne add fel. Kitartás és remélem Te is megtalálod az éleben a számításod!
N
Vki azt írta nincs olyan
de van én us ilyen vagyok
nézz körül
ne altalanosits egy pár nő miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!