Szerintetek nekem milyen magas férfi való?
Figyelt kérdés
Én 151cm vagyok és nem tudom eldönteni, hogy magas vagy alacsony pasi illik hozzám.
Előre is köszönet ;)
2014. nov. 13. 18:35
11/18 anonim válasza:
Nyugodjak meg? Nem tudsz szöveget sem értelmezni...
12/18 A kérdező kommentje:
Kedves 18:44!
Ez egy másik jellegű válasz volt mint amire te számítottál volna, de mind1:)
2014. nov. 13. 18:50
13/18 anonim válasza:
Ó észre se vedd a 170cm-es férfiakat, mivel számotokra ők nem számítanak férfinak. Kezd simán a 180cm-től.
14/18 anonim válasza:
17 évesen most megmondom a tutit. Hatalmas szegénységi bizonyítvány rád nézve, hogy az INTERNETEN akarod megkérdezni ISMERETLEN emberek véleményét, hogy KI ILLIK HOZZÁD. Ez most komoly? Azt mondom, járj egy 180 cm feletti sráccal, úgy fogsz kinézni, mint a lánya. Az a tuti.
15/18 anonim válasza:
Az ilyen törpék mind megalomániásak, úgyhogy járj te is 180+-ossal
16/18 anonim válasza:
én 190cm magas vagyok, és én pont a pici lányokat szeretem, most is egy 160 magas csajjal vagyok :)
17/18 anonim válasza:
szerintem olyan aki 167 cm magas :D
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a használható válaszokat ;D
2014. nov. 13. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!